Kožna mini suknja Ane Sević zbog koje su svi svi gledali u nju

Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Ana Sević privukla je najveću pažnju odevnom kombinacijom na promociji albuma kolege Mirze Selimovića.

Poznate ličnosti su se sinoć okupile na promociji albuma pevača Mirze Selimovića, najveću pažnju svojim autfitom privukla je Ana Sević.

#related-news_0

Ana je na promociju došla sa suprugom Danijelom Nedeljkovićem, a pred fotoreporterima je pozirala sa njim i Mirzom odevena u naizgled jednostavnu, ali veoma efektnu kombinaciju.

Antonio Ahel/ATAImages
Katarina Drajic/ATAImages
Katarina Drajic/ATAImages

Ana je izabrala kožnu mini suknju na preklop u kamel boji, a iskombinovala ju je sa jednostavom crnom rolkom i dugim sakoom takođe u crnoj boji.

Kožne suknje gotovo da mogu da se svrstaju u modne klasike, čemu u velikoj meri možemo da zahvalimo Ivu Sen Loranu. Slavni francuski dizajner izveo je ovaj komad iz okvira grandž i pank mode i uvek ju je u čarobni haute couture svet, te je ona uskoro postala način da se postigne elegantan izgled bez mnogo muke.

Kožna mini suknja će dobiti notu klasičnog stila ako je iskombinujete uz bež kaput, ali nećete pogrešiti ni ukoliko obučete nešto u nijansama kao što su smeđa i maslinasto zelena.

Ana je stajling zaokružila crnim salonkama i skupocenom torbom.

U pitanju je Fendi first, ali nije najjasnije da li je small (2.712 €) ili medium (3.145 €) u braon boji, koja je san mnogih trendseterki i žena koje vole da budu obučene po poslednjoj modi.

Torbica pod nazivom First je po dizajnu veoma slična klasičnim klač (clutch) torbicama. Inače, klač otvor torbice izgleda kao slovo F.

Torba je meka, a dostupna je u izradi od više različitih vrsta kože.

Ovo je delo dizajnera Kima Džounsa, a već sad je osvojila brojne svetski poznate dame i infleunserke. Samim tim, prilično je izvesno da će ova torba i njene kopije i kod nas naći vojsku obožavateljki i vlasnica, piše Glossy.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram