Ko je biznismen za kog se udala najlepša Srpkinja u Grčkoj

ana prelević
Ana Prelević Foto: Instagram/annaprelevic

Ona je unuka legendarnog srpskog pevača.

Ana Prelević je jedna od onih žena sa ovih prostora koje su lepotom, harizmom i talentom osvojile svet. Za nju danas s pravom kažu da je najlepša Srpkinja u Grčkoj – osvojila je tamošnju titulu za mis. A Anin otac je slavni košarkaš Branislav Prelević, a deda joj je legenda jugoslovenske muzike – Đorđe Marjanović.

Rođena Beograđanka, Ana je dobar deo detinjstva provela u Solunu jer je njen otac igrao u Grčkoj. Tamo je i našla ljubav svog života.

View this post on Instagram

A post shared by Nikitas Nomikos (@n_nomikos)

Ana se nedavno udala za grčkog biznismena Nikitasa Nomikosa.

Venčali su se u u grčkoj pravoslavnoj crkvi, a deliće glamuzornog slavlja koje su priredili za bojne zvanice objavili su i na društvenim mrežama.

Ana je nosila raskošnu venčanicu od čipke, a poseban trenutak bio je mladenački ples – uz kultnu pesmu Ko nekad u osam mladinog deke Đorđa Marjanovića.

Ana je inače sa 18 godina otišla u Veliku Britaniju na studije medijskih komunikacije na Goldsmiths Univerzitetu u Londonu. Posle tri godine je diplomirala i vratila se u Grčku. Iste te 2010. postala je mis te zemlje. Pobedila je na takmičenju lepote Star Hellas 2010, i predstavljala Grčku na izboru za Miss Universe 2010 u Las Vegasu.

Ana je u Grčkoj i dalje jako popularna jer je TV lice. Osim što je voditeljka, ona se takođe bavi preduzetništvom, ima svoj brend sportske odeće.

Zanimljivo je da njen dragi Nikitas, s kojim je u ljubavi od 2020. godine, brat druge slavne grčke voditeljke Dukise Nomiku.

View this post on Instagram

A post shared by Nikitas Nomikos (@n_nomikos)

Ana i Nikitas su se upoznali u društvu zajedničkih prijatelja i hemija je odmah proradila.

U početku nisu želeli da ih javno viđaju, ali potom su se opustili.

„Osećam se divno, toliko sam srećna i puna zahvalnosti. Šta bude trebalo da dođe, doći će na vreme“, kazala je Ana na početku veze.

I došlo je sve u svoje vreme.

Nedugo potom njih dvoje su počeli da žive zajedno, a prošlog leta Nikitas je zaprosio Anu.

On je uspešan brodski broker, tj. bavi se transportom robe morem i međunarodnom trgovinom.

Kako se da videti na Instagram profilu ovog zgodnog momka, on voli da često objavljuije selfije, fotke sa plaže, ali i fotke sa svojom Anom.

View this post on Instagram

A post shared by Nikitas Nomikos (@n_nomikos)

„Rekla sam da. Život mi je postao prelep u poslednjih godinu i po dana. Slobodno mogu da kažem da živim najlepši period u svom životu i zahvalna sam na tome. Već duže vreme znam da sam pronašla svog budućeg muža, svog muškarca, tako da je ovo, definitivno, bilo najlakše `da` koje sam u životu izgovorila“, napisala je Ana povodom veridbe.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram