Mihaela je zvanično najlepša Srpkinja u Švedskoj, ali živi ispod radara i ovde skoro niko ne zna za nju

švedska srpkinja
Foto:printscreen/facebook.com/michaela.savic

Od mis univerzum do uspešne poslovne žene.

Stranci koji dođu u našu zemlju po pravilu se oduševe lepotom Srpkinja. One su redovno i na listama najatraktivnijh žena sveta, ali i u vrhu najvećih bjuti takmičenja. Desi se da neke od njih svoju harizmu i lepo lice i telo predstavljaju pod drugom zastavom.

Tako je i sa Mihaelom Savić iz Švedske, lepoticom srpskog porekla.

Mihaela je rođena 14. marta 1991 u Helsingborgu u Švedskoj.

Odmalena je bilo jasno da će izrasti u pravu lepoticu i već sa 14 godina je krenula na kastinge i revije.

U međuvremenu ona je i Šveđane, i ostatak sveta očarala izgledom, toliko da je 2010. pobedila na takmičenju Mis Univerzum Švedske.

Prethodnih godina pak Mihaela radije živi tiho. Na društvenim mrežama objavi tek poneku fotografiju s porodicom. Ona je udata i od prošle godine mama malog Matea.

Zanimljivo je da je prethodnih desetak godina ona u biznisu i da se usavršila u prodaji i menadžmentu, od bjuti do IT sektora.

„Vrlo sam vešta u upravljanju budžetom, predviđanju prodaje, strateškom marketingu i analitici prodaje kako bih prepoznala i primenila mogućnosti za generisanje značajnog prihoda. Kao Key Account Manager predstavljam svoju organizaciju na prijateljski, topao i profesionalan način u svakom trenutku, zadržavajući pritom svoju odlučnost da postignem postavljene ciljeve, a zatim ih pomerim još dalje“, kaže za sebe Mihaela.

A kad reši da se odmori malo od posla, ona rado ode i u naš komšiluk. Kako se jednom pohvalila na društvenim mrežama, Hvar ju je toliko oduševio da planira da mu se vrati.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram