Kolena Viktorije Bekam poručuju – sebi sam lepa, briga me šta mislite

Viktorija Bekam Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Viktorija kraljice!

Ko bi rekao da će Viktorija Bekam jednog dana postati rasterećena i neopsednuta time da sve ne njoj mora da izgleda tip-top. Njene poslednje fotografije su odličan pokazatelj toga da body positive ipak daje rezultate i da su žene širom sveta napokon prihvatile svoja nesavršena tela i ponosno ih pokazuju. Zašto Viktorija ne bi nosila fenomenalnu kombinaciju sa dubokim šlicem koja joj se dopada, samo zato što joj koža nije ista kao kada je imala 20 i kusur godina?

Zato su nove fotografije posebno inspirativne. Žena koja je godinama nosila samo štikle od 12cm i činilo se da i iz kreveta ustaje doterana, isfenirana, našminkana, mršava, ona ista Viktorija koja je svojom pojavom pružala nerealan uzor devojkama širom sveta, i sve to bez osmeha – više nema problem da se prikaže u jedinom svetlu koje nam svima treba – onom realnom.

Viktorija Bekam
Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
Viktorija Bekam Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Kao i uvek, Viktorija je za Božićni parti u svojoj prodavnici u Londonu obukla neobičnu kombinaciju boja – purpurnu i braon, koje su odlično uklopljene, a posebnu pažnju među njenim modnim obožavaocima privukle su baš suknja koja otkriva noge i fenomenalne lakovane cipele – naravno na štiklu.

Na istoj proslavi bili su i njeni i Dejvidovi sinovi Tomeo i Kruz, kao i ćerka Harper. Izostali su samo nasjtariji sin Bruklin i njegova supruga Nikol.

***

Bonus video: Tri kombinacije iz vintidž šopa gde sam našla Versace haljinu za 3.000

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram