Ko su Piksijeve ćerke koje su udate za milionere? Jedna je imala tri venčanja i pojavila se u Vogu, a druga je misterija

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Žive život iz bajke.

Fudbalska reprezentacija Srbije večeras igra najvažniju utakmicu protiv Crne Gore u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo pod palicom selektora Dragana Stojkovića Piksija.

Svi navijamo za Orlove da posle 24 godine odu na završni kontinentalni turnir i nadamo se da će naš čuveni selektor sve posložiti kako treba. Piksijeva najveća podrška je svakako njegova porodica, supruga Snežana Stojković i njihovo troje dece – sin Marko i ćerke Anja i Andrea. A upravo njegove naslednice osvajaju sve svojom lepotom. A žive i život iz bajke. Obe su srećno udate i ostvarene u ulozi majke.

Mlađa Piksijeva ćerka Anja je dobro poznata javnosti.

Anja Valente (Stojković) rodila se u Francuskoj gde je završila osnovnu i srednju školu. Diplomirala je modni dizajn u Londonu i Parizu, dok je magistrirala istoriju umetnosti u Njujorku i radi u jednoj modnoj kući.

Udata je za poznatog francuskog reli vozača Huga Valentea, sa kojim ima dvoje dece – ćerke Idiju Rouz i Kasiju. Anja je često tema domaćih medija, a o njenom glamuroznom venčanju pisalo se kako u Srbiji, tako i širom sveta.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Par se venčao tri puta. Najpre su sudbonosno „da“ izgovorili krajem februara 2018. u na intimnoj ceremoniji u Parizu. Drugo venčanje bilo je glamurozno i odigralo se na jugu Francuske u gradu Antib, a za goste je bio rezervisan luksuzan hotel sa nestvarnim ambijentom, a na kraju večeri upriličen je vatromet koji je ispunio nebo nad Azurnom obalom. Njima je pripala velika čast da im japanski Vog objavi fotografije sa venčanja u svom štampanom izdanju. Ćerka našeg legendarnog fudbalera Dragana Stojkovića Piksija izgledala je zaista bajkovito u raskošnoj venčanici čuvene modne kuće Elie Saab.

Nakon dve ceremonije u Francuskoj, venčali su se i u beogradskoj Sabornoj crkvi, nakon čega je organizovano slavlje u restoranu na Kalemegdanu uz prisustvo mnogih poznatih ličnosti.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages
Foto: Antonio Ahel/ATAImages
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Kruna njihove ljubavi su troje dece – ćerke Indiju Rouz, Kasiju Ginzu i Aleksiu Saskiu Valente.

„Ugo mi se dopao čim sam ga upoznao jer je sportista, iz dobre je porodice, navikao je na sportski način života koji iziskuje mnogo odricanja, požrtvovanja i treninga, izuzetno je lepo vaspitan, edukovan, smiren i lud je za Anjom“, rekao je Piksi o zetu.

Sa druge strane, njena starija sestra Andrea svoj privatni život godinama vešto krije od očiju javnosti.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

O njenom ljubavnom životu se ne zna gotovo ništa, osim da joj se suprug zove Mete i da imaju ćerku.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram