Piksijeva ćerka je boginja dobrog stila, a ove haljine govore 1.000 jezika

Foto:Instagram/anja's

Neodoljive i atraktivne.

Dobro je poznato da Anja Valente svojim odevnim kombinacijama uvek izazove oduševljene modnih kritičara, ali i zaljubljenica u modu.

Ćerka fudbalskog selektora i legende Dragana Stojkovića Piksija na Instagramu često objavljuje lepe porodične trenutke, ali i neodoljive autfite, zanimljive kombinacije u kojima spaja nespojive komade. Ona to zna da iznese na nesvakidašnji način, ali haljine koje poseduje u svojoj kolekciji su priča za sebe.

Jasno je da supruga vozača Formule 1 prati trendove i da voli upečatljivu odeću, na njenom profilu smo videli najviše haljina, a ove su nas ostavile bez teksta.

Maksi, zelenu haljinu na tanke bretele, koja prati liniju tela i lagano pada do zemlje, Anja je izabrala za jedno venčanje u Monte Karlu. Uz nju je iskombinovala elegantne sandale na štiklu, srebrni nakit, ali i zelenu Valentino torbu koja se savršeno uklopila uz haljinu.

Šljokičasta haljina sa velikim dekolteom i izrezom do struka savršeno stoji na Anji. Ovaj model haljine je istakao njenu figuru na pravi način. Uz haljinu je iskombinovala crne sandale, minimalno šminke, dok je kosu ispravila.

Malu crnu haljinu svaka žena treba da ima u svom ormaru, a model koji nosi Anja baca na kolena. Mini haljina sa prorezom između grudi deluju tako seksi, ali ni malo vulgarno.

Zlatna mini haljina koja je istakla Anjine noge sastoji se iz dva dela, što je čini još atraktivnijom. Prvi deo haljine je sečen u struku i ima veći dekolte, dok je drugi deo providan, sa dugim rukavima.

Još jedna elegantna haljina u koju smo se na prvi pogled zaljubili je duža toaleta u kraljevsko plavoj boji sa dugim rukavima i golim ramenima. Anja ju je iskombinovala sa belim sandalama sa cvetom po sredini i šarenom malom torbicom.

Kraljica dobrog stila, zar ne?

***
BONUS VIDEO: Tri kombinacije iz vintidž šopa gde sam našla Versace haljinu za 3.000

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram