Ko su najseksi TV voditeljke na svetu

Melissa Theuriau
Foto: Laurentvu / Sipa Press / Profimedia

Neke od njih su i prave senzacije na društvenim mrežama.

Vesti koje do nas stižu sa svetskih TV stanica svakako su lepše zahvaljujući atraktivnim voditeljkama.

Melisa Terjo

Melisa radi za francuski M6. Redovno je u vrhu liste najzgodnijih voditeljki sveta. Ona se savršeno uklapa u onu poznatu da su Francuska i njena lepota večne.

Melisa, koja u svaku emisiju vesti unese živosti, završila je master studije novinarstva na Institutu za komunikacije i medije.

Sa još pet novinara i u u partnerstvu sa UNICEF-om, pokrenula je dobrotvornu organizaciju „La Rose“ koja pomaže u obrazovanju devojčica.

Alesandra Viljegas

Lepa Alesandra radi na kanalu Telemundo Meksiko. Ona nije samo venecuelanska televizijska voditeljka već i zvezda društvenih mreža i glumica. Poznata je i po atraktivnom stilu odevanja.

Aktivna je i na svom Jutjub kanalu gde, između ostalog, postavlja tutorijale o šminkanju. Vlasnica je firme koja se bavi prodajom kaiševa, torbi, naočara za sunce…

Alesandra je rođena i odrasla u Karakasu u Venecueli. Završila je studije odnosa s javnošću. Bila je voditeljka programa „Invazija Kazerte“ koji se emitovao na mreži „Telemundo“.

Megin Keli

Megin Keli je gradila karijeru u oblasti prava i radila kao advokatica devet godina pre nego što je odlučila da se prebaci na vođenje vesti.

Osim visprenošću, Keli osvaja i prodornim plavim očima, pa se neki šale da njenim sagovornicima u emisiji nije lako da se koncentrišu na temu kad ih pogleda.

Radila je za Fox News kao voditeljka tok-šou programa 13 godina i onda se 2017. pridružila kući NBC News.

Aktivna je na Instagramu i Jutjubu, gde rado deli snimke i fotografije. Bila je na listi 100 najuticajnijih ljudi na svetu koju je objavio časopis TIME.

Ebi Hantsman

Američka novinarka i televizijska ličnost Ebi Hantsman postala je istaknuta kao voditeljka na kanalima MSNBC i NBC News. Pridružila se kanalu Fox News, gde je počela da izveštava o svim gorućim temama. Ona je takođe ko-voditeljka dnevnog jutarnjeg informativnog programa Fox & Friends Weekend.

Ebi je inače vrlo talentovana reporterka. Ona nije od onih koji samo čitaju vesti već zadire i iza vesti. Karijeru je počela sa samo 16 godina, piše TheTealMango.com.

Danas za nju kažu da je jedno od najpoznatijih TV lica u čitavoj Americi.

Gida Fakri

Zgodna Gida je libansko-britanska novinarka koja radi kao voditeljka informativnog kanala Al Džazira. Godine 2010. vodila je nagrađivani dokumentarni program Svedok.

Završila je master bliskoistočnih studija na Univerzitetu u Londonu 1996. Gida je svoju karijeru započela kao analitičarka istočnih medija u medijskoj industriji za CNN. Svrstana je među najuticajnije Arape na svetu na listi Arabian Business Pover 500.

BONUS VIDEO: Šiške poznatih lepotica

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram