Ko su najpoznatije mame influenserke u Srbiji

Foto:Screenshot/queentatjana/lutak/micablogerica

Ove žene uspevaju da pored svojih porodičnih obaveza imaju i stalne poslove i uspešne biznise.

Svi već znamo da se preko društvenih mreža može zaraditi dobar novac pa je tako zanimanje influensera postalo sve više primamljivo među mlađom populacijom.

Međutim kod nas postoje i veoma uspešne mame influenserke koje su uspešno ukombinovale ovo sve traženije zanimanje sa svojim svakodnevnim životom.

Božana Lazarević je Hercegovka koja nam često privlači pažnju svojim atraktivnim izgledom i dobrim osećajem za modu, udata je za Igora sa kojim je već deset godina i sa kojim ima troje dece, a živi i radi u Nemačkoj.

Ova mama je pored toga što je influenserka i uspešna preduzetnica, vlasnica poslastičarnice, a najviše vremena voli da provodi sa svojom porodicom.

Pored uvek sjajnih stajlinga njeni pratioci kojih ima preko 200 hiljada uživaju i u fotografijama njenog luksuznog doma, ukusne hrane i slatkiša i bajkovitih scena sa njenom brojnom porodicom čiju važnost uvek stavlja na prvo mesto pored svih svojih obaveza.

Tatjana Stojanovski je po zanimanju dizajnerka,  ali i majka troje dece koja se svojim postovima trudi da nauči žene da vole svoja tela svih oblika i da ih učini lepim i spolja i iznutra.

Puna je saveta kako da obučete garderobu koja će vam dobro stajati, a njeni pratioci je posebno vole zbog duhovitog i pozitivnog stava koji ima, i pozitivne energije koju širi i omogućava ljudima bezbedno i sigurno mesto na svom Instagram profilu.

Milica Novković je otvorila svoj Instagram profil tokom svoje prve trudnoće i nije ni očekivala da će njen sadržaj svakodnevno pratiti preko 78 hiljada ljudi.

Ona je po zanimanju profesorka sporta i kondicioni trener, a to smo mogli i da zaključimo po zgodnoj liniji koju uspešno održava i pored svoje troje dece.

Ona je takođe i uspešna preduzetnica, ima svoj modni brend, pa tako nije slučajno što fotografije Milicinih autfita svima mogu da nam posluže kao inspiracija za svakodnevno oblačenje.

Ivana Marinković Mandić je osnivačica kompanije Jedan frajer jedan bidermajer, preduzetnica, mama, influenserka i Frajerka, kako samu sebe naziva, koja je i nedavno prošla kroz razvod iz kog se vratila kao potpuno nova i osnažena žena.

U svojim Instagram postovima se trudi da ženama približi ideju osnaživanja i da svoje pratioce nauči veštini voljenja sebe, a njen sadržaj prati preko 20 hiljada ljudi.

Ivana je takođe sa nama razgovarala o procesu razvoda i kako da iz svega toga izađeš kao nova žena sa velikom životnom poukom.

Katarina Gaj Isakov je jedna mama dve devojčice iz Zemuna, po zanimanju je profesorka engleskog jezika, fotografkinja, i digitalna kreatorka, a u slobodno vreme se bavi i šivenjem.

Katarinu na Instagramu prati 12 hiljada ljudi i na njenim postovima se mogu naći raznolika šarena umetička dela, duhoviti stripovi koji opisuju probleme sa kojima se susrećemo u današnjici.

Katarina pored svoje dve devojčice ima i dve mačke kojima je stalno okupirana, a na njenom Instagramu često možete naći neki drugačiji pristup društvenim mrežama, lepoti i modi.

U svakom slučaju, Katarinin profil je pravi praznik za oči za svakoga ko u sebi ima umetničku crtu.

Bonus video: Paparaco lov na poznate

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram