Dženi Martin je zbog ljubavi zamenila Španiju Beogradom

Jenni Martin Foto:E-Stock/Časlav Vukojičić

Da li biste se vi otišli s Tenerifa?

Dženi Martin je završila glumu u Madridu, a onda je Tenerife zamenila Beogradom kada se zaljubila i udala za našeg glumca Uroša Jovčić.

Osim ljubavi, ona je u Srbiji uspela da izgradi i karijeru – dobila je status influenserke, zahvaljujući zanimljivom sadržaju koji plasira svojim pratiocima kojih ima 258.000 na Instagramu, a njen Jutjub kanal ima 125.000 pretplatnika.

Uroš i Dženi su se upoznali na snimanju filma „Montevideo“, a lepa influenserka je tad imala 15 godina, dok je on imao 21.

Par se verio pre godinu ipo dana, a nedavno su se venčali i ljubav se od tad samo povećala.

Dženi se nada da će u Srbiji izgraditi muzičku karijeru kako joj je muzika oduvek bila san.

Trenutno je stalni pevačica u Amidži šou. Na fakultetu se bavila glumom i muzikom, tako da je pesma oduvek bila prisutna u njenom životu, a sada je konačno dobila priliku da se time bavi profesionalno.

Na njenim fotografijama na instagramu možemo da vidimo da ima neponovljiv osećaj za modu jer je skoro svaka njena fotografija pravi užitak za oči, smelo kombinuje boje i printove, a ne boji se ni ležernog stila, pa se tako često, pored svečanih kombinacija, na fotografijama mogu videti i opuštene fotke lepe Dženi u duksu.

Bonus video: Poznate lepotice i zveri


***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram