Ko su najpoželjnije srpske neženje

Foto: Zoran Lončarević, Starsport, Ivan Dinić/Nova.rs

Oni su zgodni, uspešni i šarmantni, a i dalje nisu stali na "ludi kamen". Najpoželjnije neženje Srbije su sportisti i glumci za kojima žene uzdišu.

Neki od mušakaraca sa ove liste jesu u vezama, međutim do venčanja još uvek nije došlo.

Mnogi dobro skrivaju svoj privatni život, ali ima i onih o čijim burnim vezama mediji neprekidno pišu.

Koji srpski frajeri su trenutno najpoželjnije neženje?

Vuk Kostić

Foto: Zoran Lončarević

Neodoljivi glumac se još uvek nije „skrasio“ a lista poznatih žena sa kojima je bio je dugačka. Ipak, on retko kada govori o svom ljubavnom životu.

„Koji je moj tip žene, to samo ta žena zna“, rekao je jednom prilikom.

Četiri godine je bio s koleginicom Bojanom Stefanović, a onda su ga povezivali i sa čuvenom manekenkom Ivanom Stanković, kao i sa voditeljkom Anom Mihailovski. Velika ljubav mu je bila i brineta Aleksandra Popović, koja se posle dve godine veze s glumcem ipak udala za drugog.

Bogdan Bogdanović

Bogdan Bogdanović Foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

Košarkaš i NBA zvezda jeste veliki miljenik žena, a koliko se za sada zna, još uvek je slobodan. Dok živi američki san u Atlanti, Bogdana mediji stalno povezuju s različitim devojkama. Bio je u vezi sa glumicom Jovanom Stojiljković, a raskinuli su 2017.

Posle Jovane, njegova velika ljubav bila je teniserka Olga Danilović, ali i toj vezi je došao kraj 2020. godine.

„Toliko sam zaljubljen u košarku i toliko volim taj sport da trenutno ne razmišljam o ljubavi. Mislim da bi trebalo pustiti da nam se to desi i da za tim ne treba juriti“, izjavio je ranije.

Viktor Savić

Viktor Savić Foto: Zoran Lončarević/Nova.rs

Glumac nemirnog duha i neospornog talenta, iza sebe ima buran ljubavni život – a čini se da još nije našao „onu pravu“. Umalo se oženio Teodorom Miljković, a rado je delio njihove zajedničke slike na društvenim mrežama. Međutim, ona je danas srećno zaljubljena u drugoga.

Bio je u vezi i sa Sarom Jo, a povezivali su ga i sa glumicom Daninom Jeftić. Prema izjavama koje daje u medijima, čini nam se da je romantik.

„Bez ljubavi ne postoji ništa, ljubav je moj glavni pokretač za sve. Od ljubavi prema klubu, prema pozorištu, prema poslu, prema životu“, rekao je.

Nemanja Radonjić

Nemanja Radonjić Foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

Mnoge žene će reći da je Nemanja Radonjić najzgodniji srpski fudbaler. Nedavno je odjenula vest da će napustiti klub Benfika, a jednaku pažnju privlači i njegov privatni život.

Nakon romanse sa ćerkom Željka Šašića, Sofijom, Nemanja je u ljubavi sa manekenkom Isidorom Kadijević, koju zovu i „srpska Kendal Džener“. Kružili su tračevi i o njegovim aferama s rijaliti učenicama, ali i sa Sofijom Milošević, koja je sada udata za Luku Jovića.

Miloš Biković

Miloš Biković Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Mnogima će baš ime Miloša Bikovića biti asocijacija za poželjnog neženju. Nema sumnje da je najpopularniji glumac u Srbiji, a mnogim ženama je „tiha patnja“. Bio je s glumicama Anjom Alač i Brankicom Sebastijanović, kao i manekenkama Sašom Lus i Barbarom Tatalović.

Prošle godine velika prašina se digla kada je Bikovića javno ocrnila bivša devojka ruska plesačica Arina Volšina. Naime, ona je objavila na svom Instagram profilu podužu poruku koja se tiče glumca Miloša Bikovića, tj. kako je to biti u vezi sa njim. Ruskinja je istakla kako za godinu dana veze sa Milošem nije živela svoj život i kako je gajila nadu da u njemu ima nečeg ljudskog.

Glumac je na to imao oštar odgovor.

„Uvek ću poštovati devojke sa kojima sam bio u nekom periodu života i ne volim da govorim javno o intimi. Kad prestane ljubav ili prijateljstvo, svako od partnera na provedeno vreme može i uglavnom gleda drugačije. Moj odnos prema tome će uvek biti isti. Pre svega želim da zadržim dostojanstvo i poštovanje čak i onda kada se o meni budu iznosile neistine. Svako ima pravo da javni prostor koristi onako kako smatra najprikladnije – neko deleći svoju intimu, neko svoja profesionalna dostignuća. To je pitanje ličnog izbora, ali i ličnog ukusa. Kao što postoji razlog zašto se privatan život zove ‘privatan život’, postoji i razlog zašto su bivše ljubavi i odnosi upravo to – bivši“.

Trenutno je u vezi sa Crnogorkom Ivanom Malić.

Aleksandar Radojčić

Aleksandar Radojičić Foto: Nova.rs

Srpkinje padaju na plave oči Aleksandra Radojčića, koji još uvek nije oženjen, ali je u srećnoj vezi. On voli Dunju Radičević, manekenku s kojom rado deli fotografije na društvenim mrežama.

Glumac je imao romansu i sa manekenkom Cecom Živojinović, a takođe je tata. Ima ćerku iz veze sa Jelenom Malezović, koja nije javna ličnost, a navodno su oko starateljstva vodili bitku na sudu. Otkrio je i kakve devojke ga privlače.

„Samo samouverena žena, koja je sigurna u sebe i koja radi na sebi. Da nekad ja moram nju da pojurim, nekada da je povučem, ili ona mene, ali da zajedno uvek idemo napred. To je ono što mi prija i takve devojke zrače“, izjavio je ranije.

Marko Janketić

Marko Janketić Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

Marko Janketić postaje omiljeno novo glumačko lice u Srbiji, a sa popularnošću naravno dolaze i brojne obožavateljke. Glumac nije javno otkrio da li je trenutno s nekim u vezi.

Njegove devojke nisu bile poznate javnosti.

„Ne razumem bolje žene zbog činjenice što sam odrastao u društvu dve sestre. Mislim da žene nijedan muškarac nikada neće razumeti, ali u tome je i čar naših odnosa, stalno pokušavamo da se međusobno razumemo. Zahvaljujući sestrama naučio sam da svaka žena zaslužuje poštovanje i da kao prema nežnijem polu mi muškarci moramo da imamo odgovornost i džentlmenski stav“, rekao je jednom prilikom.

Milan Marić

Milan Marić Foto:Nemanja Jovanović/Nova.rs

Najzad, na ovoj listi neizostavan je i Milan Marić, kojem je glavna uloga u filmu „Toma“ donela veliku popularnost. I pre tog filma, žene su obožavale ovog glumca, ali ne samo zbog izgleda.

Marić se ne libi da iznese svoj stav o dnevno-političkim temama, ali o privatnom životu malo govori. Mediji su ipak saznali da je do nedavno bio u dugoj vezi sa Jelenom Pavlović, koja je navodno ugledna direktorka.

Sada mediji pišu da je u ljubavim sa ćerkom Dragana Bjelogrlića, Miom Bjelogrlić, kao i da su se upoznali tokom snimanja „Tome“.

***

Bonus video: Svi frajeri Adrijane Lime

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram