Ko je zgodni vaterpolista za kog se udaje Ana Dabović

ana dabović
Foto: Instagram/musturix

Poznata košarkašica udaje se uskoro za zgodnog vaterpolistu.

Ana Dabović, reprezentativka Srbije u košarci, 19. juna će reći „da“ vereniku Iliji Musturu, vaterpolisti i reprezentativcu Francuske. Kako je navela njena sestra Milica, pripreme za veliko slavlje su uveliko u toku.

Anu Dabović Mustur je zaprosio u novembru 2021. godine u francuskom Monpeljeu. Prsten je izradio čuveni svetski brend „Tiffany & Co“, a Ana je na trenutak bila u neverici šta joj se upravo desilo.

Mustur je, naime, takođe sportista, ali našoj javnosti je bio manje poznat dok nije počeo da se zabavlja sa Anom.

Njega je sa ovih prostora put još davno naveo u Francusku gde igra vaterpolo za reprezentaciju te zemlje. On je naturalizovani Francuz poreklom iz Crne Gore, a dugogodišnja reprezentativka Srbije već neko vreme živi s njim u Francuskoj, piše srpskacafe.

Ana i Ilija su se upoznali 2019. godine tako što je i Ana tada igrala u tom gradu dok nije karijeru nastavila u Americi, pa su u Monpeljeu i otpočeli zajednički život. Međutim, francuski grad nije prva tačka koja spaja buduće mladence, to je zapravo njihov rodni Herceg Novi. Mustur je rođen u tom gradu, isto kao i Ana.

Priča kaže i da su se njih dvoje najviše zbližili dok su prošle godine zajedno bili u karantinu tokom pandemije korone, piše story.

„Ne smem previše da ga hvalim da ga ne bih urekla, ali mi se kod njega sve sviđa. Verovatno je Milica, upravo zbog toga što stalno u superlativima govorim o Iliji, odlučila da stavi našu zajedničku fotografiju na svoj profil. Uz to, u našu porodičnu “WhatsApp” grupu stalno se slivaju Ilijine i moje fotografije. Iako smo zajedno od letos, može se reći da je ta veza još uvek na početku, ali zaista sam srećna“, kazala je ranije Ana.

BONUS VIDEO: Svi frajeri Adrijane Lime

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram