Upoznajte Srpkinju koja je dve godine zaredom na listi najzgodnijih žena sveta

Džena
Foto: AKM Images / Backgrid USA / Profimedia

Najlepša Srpkinja.

Ko je Džena Dženović, Srpkinja koja se više puta našla na listama najlepših žena sveta?

Džena
Foto: PRPH / Backgrid USA / Profimedia

Magazin FHM uvrstio ju je na listu 100 najlepših, tik pored Anđeline Džoli i Kejt Apton. Krasila je naslovnice Maxima, GQ-a, CKM-a, Esquire-a. Sajt Faveable 2019. a onda i 2020. stavio ju na listu najzgodnijih žena na Instagramu na kojoj se, između ostalih, našla i manekenka Šanina Šajk.

Džena je rođena u okolini Beograda, odrasla je uz tri sestre kao najmlađa u porodici, živela je u Srbiji do 1993. a onda se prvo odselila u Nemačku, pa 1999. u Ameriku, gde živi i danas.

Džena je aktivna na društvenim mrežama, samo na Instagramu je prati preko dva miliona ljudi, trenutno radi kao fotomodel, a po njenim fotografijama na interentu možemo da vidimo da je zaista zaslužila da se nađe među najzgodnijim ženama sveta.

Pored izazovnih fotografija, Džena sa svojim pratiocima na Instagramu deli i utiske sa brojnih putovanja, a popularnost na ovoj društvenoj mreži donela joj je saradnju sa brojnim poznatim brendovima.

Na njenom profilu na LinkedIn-u piše da je želju za uspehom nasledila od roditelja, da je u školi bila veoma zainteresovana za sport, te da je bila uspešan đak kao i da je završila Univerzitet u Arlingtonu u Teksasu.

Jedno vreme je imala i lajfstajl bloge, a bavila se i organizacijom venčanja.

Danas, zarađuje od modelinga, kao i od svojih naloga na društvenim mrežama, a mnogi je porede sa Kim Kardašijan, ali i nazivaju najlepšom Srpkinjom.

***

BONUS VIDEO: TOP 10 lepotica bez šminke

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram