Ko je prelepa Iva od koje se Lepa Brena ne odvaja

Foto: Instagram/ ivabanicevic

Ne odvajaju se!

Ona je veoma talentovana, ali radi iz senke – dok se druži sa Lepom Brenom. Iva Banićević je pevačica koja je bila prateći vokal mnogim velikim muzičarima naših prostora, a osim zbog svog glasa, privlači pažnju zbog svoje nesporne lepote.

Iva trenutno nastupa u bendu Lepe Brene, a na Instagramu redovno pokazuje detalje života na turneji.

U Majamiju se provodila u najboljem društvu.

Kao i u Zagrebu, gde su Iva i Brena bila u glamuroznim izdanjima.

A stigle su i do Štutgarta.

Iva je učestvovala i na Evroviziji – nastupila je sa grupom Balkanika. Takođe je nastupala i sa Aleksandrom Radović. Zanimljivo je da je ona unuka glumca Petra Banićevića.

„On je bio moj ulaz u umetnost. Zajedno smo, iako sam bila relativno mala, gledali balet dosta pojačanog zvuka, netremice… Pravio je predstave ni od čega. Imao je za mene strpljenje i blagost, pričao mi je priče, čitao knjige… Imali smo naš svet, koji sam tako volela. Bio je topao, pun ljubavi, obožavao me je i to sam mogla da primetim u svakoj njegovoj reči, gestu i osmehu“, govorila je za medije Iva.

Petar Banićević je igrao u dvadesetak filmova i više od 50 televizijskih drama i serija, a znamo ga kao doktora Vulovića iz „Srećnih ljudi“.

Iva takođe ima samo najlepše reči za Lepu Brenu.

„Zaista je veliki profesionalac. Ujedno, ona je snažna, duhovita i topla osoba. Uživam radeći sa njom“, rekla je jednom prilikom.

***
BONUS VIDEO: TOP 10 najlepših srpskih brineta

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram