Ko je prelepa Srpkinja koja je zasenila Šeron Stoun na crvenom tepihu

Foto: Scott Garfitt / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Njen otac je jedan od najuticajnijih Srba u svetskom šoubiznisu.

Na azurnoj obali se pojavila Šeron Stoun u društvu lepe mlade francuske manekenke srpskog porekla Helene Getsbi.

Foto: Rick Gold / Capital pictures / Profimedia

Heleni je na crvenom tepihu pravio društvo i jedan od najuticajnijih Srba kada je svetski šou biznis u pitanju- njen otac, Milutin.

Šarmantni gospodin je dobro poznat u visokim krugovima, a za njega najčešće čujemo posle humanitarnih gala događaja, kao što je, na primer, spektakularno amFAR veče koja se tradicionalno održava pred kraj Kanskog festivala.

Helena sa ocem Milutinom i bratom, Foto: Lyvans Boolaky / ddp USA / Profimedia

Milutin Getsbi, sa svojim zvučnim prezimenom, je direktor amFar organizacije, dobrotvor, biznismen i filmski producent koji se često kreće u društvu holivudskih zvezda, a njegova ćerka se bavi modelingom od svoje 14. godine.

Dok je pozirala ispred objektiva u društvu Šeron Stoun, Helena je nosila haljinu ciklama boje, sirena kroja, koja je bila prekrivena naboranim materijalom koji se presijavao u nekoliko nijansi ove boje dok je poznata glumica, njena kuma, nosila smaragdno zelenu toaletu dubokog šlica koji joj je zavodljivo otkrivao duge noge.

Helena se na crvenom tepihu povodom premijere filma „Crimes of the future“ fotografisala i sa svojim ocem, a društvo im je pravio i njen brat Aleks Getsbi.

Ona trenutno živi u Njujorku u koji se preselila nakon pandemije koronavirusa, a skoro je sa svojom najboljom drugaricom pokrenula brend sportske odeće. Još kao mala je pokazala da ima afinitete prema modi i glumi.

Bonus video: Dodela Gremi nagrada i poznati na crvenom tepihu

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram