Ko je plesačica iz Ukrajine koja je toliko zgodna da joj se dive žene iz regiona

Foto: Nova TV

"Ja bih je pustila da prođe i da se samo pojavila."

Društvene mreže preplavili su komentari divljenja Nataši Korotkini zbog nastupa u hrvatskom takmičenju Supertalent, a najviše pohvala dobila je upravo od žena.

Nakon nastupa ukrajinske plesačice, užarile su se društvene mreže, a reakcije na njen ples, ali i lepotu ne stišavaju se.

„Sjajan ples“, „Apsolutno si sjajna, želim ti sve najbolje i dobrodošla u Hrvatsku“, „Lepotica“, „Unikatan ples“, „Jako dobro plešeš“, „Odlična je“, „Ja bih je pustila da prođe i da se samo pojavila koliko je zgodna“, „Prezgodna i napokon talent“, „Oduševila me lepotom i nastupom“, „Bez teksta sam“, Svaka čast“, samo su neki komentari s društvenih mreža.

Foto: Nova TV

Inače Nataša ima posebnu tehniku plesa koju je pokazala i hrvatskoj publici, a nakon nastupa pale su i fotografije s obožavaocima, ali i članovima žirija.

Nataša je inače profesionalna plesačica, i smatra da je rođena za ples. Kaže da je po prirodi sramežljiva, ali njena posebna tehnika plesa neprestano izaziva divljenje gde god se pojavi. Ona je rezultat dugogodišnjih treninga, a osim što je ples za nju hobi, ljubav i posao, u njemu pronalazi utehu i lek otkako je počeo rat u Ukrajini.

„Mislim da živim život iz snova jer puno plešem, učim, razvijam se. Puno toga se promenilo za mene nakon što je rat počeo. Jako je teško govoriti o ratu, jako je teško to objasniti i uopšte zamisliti. U pravom životu sam obična osoba, ali kad stanem na binu mogu sve. Danas ću pokazati nešto drugačije, nešto što ljudi još nisu videli“, najavila je pre nastupa, prenosi Showbuzz.hr.

Foto: Nova TV

***

BONUS VIDEO: TOP 10 lepotica bez šminke