Ko je najmlađa Trampova ćerka koju zovu „crnom ovcom porodice“

Foto: CHANDAN KHANNA / AFP / Profimedia

Tramp je otvoreno priznao da mu nije mezimica.

Najmlađa ćerka Donalda Trampa (76), Tifani Tramp (29), nedavno se nakon dugo vremena pojavila u javnosti. Ona i suprug Majkl Bulos (25) snimljeni su na konferenciji za medije koju je održao Tramp na imanju Mar-a-Lago u Palm Biču.

Ko je Tifani Tramp?

Foto: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia

Rođena je 13. oktobra 1993. na Floridi. ‘Crna ovca porodice’, kako američki mediji nazivaju Tifani, jedna je od retkih članica loze Tramp kojoj se ne sudi zbog prevare ili pronevere novca. Upravo to što je odrastala samo uz majku Marlu Mepls, koja je bila druga Donaldova supruga, učinilo je Tifani potpuno drugačijom od ostatka porodice, a ni danas nije neko ko se ‘gura’ da bude u centru pažnje.

Zapravo, to što je svih ovih godina smatrana ‘autsajderkom’ spasilo ju je ‘provlačenja po blatu’ kroz koje su prolazili njena braća i sestre jer su podržavali očeve, neretko bizarne, ideje. Ipak, iako je na tome zaradila određene simpatije javnosti, bilo je i onih koji su je prozivali zbog izgleda.

Foto: MediaPunch Inc / Alamy / Alamy / Profimedia

Tako su govorili da je ‘nepodnošljivo ružna’, ‘preslikana otac’, ali i da je ‘karma ku*ka, jer nije nasledila majčinu lepotu, što je Marlina kazna jer je bila ljubavnica. Tifani se čak u jednom trenutku ‘bacila’ u muzičke vode pa je 2011. snimila pesmu ‘Like A Bird’, a kasnije je u intervjuu s Oprom Vinfti rekla da se razmišljala hoće li svoju karijeru nastaviti u tom smeru.

Čak je jedan period bila i pripravnik u časopisu ‘Vogue’, ali se tamo nije dugo zadržala jer je njen otac započeo predsedničku kampanju, pa je i ona morala svoj život prilagoditi tome. Na Instagramu je prati više od milion fanova koje redovno ‘časti’ fotografijama s putovanja i druženja s poznatima, a neretko objavi fotografije na kojima pozira sa porodicom.

Što se tiče njenog ljubavnog života, krajem prošle godine udala se za četiri godine mlađeg Majkla Bulosa. Venčanjem su prevladavale bela i plava boja, a bivši predsednik definitivno nije škrtario na venčanju ćerke za koju je otvoreno priznao kako mu nije mezimica, već, ‘najmanje draga’. Takođe, izjavio je da se ‘njome ponosi nešto manje nego svojom drugom decom’.

Foto: Kristin Callahan/Ace / Shutterstock Editorial / Profimedia

Trumpov novopečeni zet rođen je u Libanu, a naslednik je nigerijskog konglomerata Boulos Enterprises za koji se pretpostavlja da teži nekoliko milijardi dolara. Par se upoznao nekoliko godina pre venčanja dok je on studirao u Londonu, a ona bila na odmoru u Evropi, prenosi story.hr.

Tifani je pre tri godine bila u poseti Beogradu i tada je na Instagramu, na ćirilici napisala ‘Pozdrav iz Srbije’.

***

Bonus video: Senidah i Lepa Brena Dvougao