Ko je misteriozni Siniša za kog se udala jedna od najvećih holivudskih diva

siniša mačković
Foto: J Mayer / Shutterstock Editorial / Profimedia

Tajnoviti zavodnik.

Holivudska glumica Kloi Sevinji, dobitnica Zlatnog globusa, par godina je u braku sa jednim Sinišom.

Za njega se po medijima pisalo da je Srbin, ali on je svojevremeno na Instagramu objavio svoja lična dokumenta na kojima se vidi da je rođen u Zagrebu.

View this post on Instagram

A post shared by Siniša (@sinisamackovic)

Siniša Mačković nije poznata ličnost, pa se o njemu jako malo zna, a ni na društvenim mrežama nije previše aktivan. Poznato je tek da je direktor jedne galerije u Njujorku.

A kako piše Story.hr, Siniša je rođen u Zagrebu, ali se još u detinjstvu s roditeljima preselio u Australiju. Nakon što je završio studije grafičkog dizajna, preselio se u Njujork gde je ostvario karijeru u umetničkim krugovima.

Kloi je u jednom intervjuu otkrila da ih je zajednička drugarica spojila i da su od tad nerazdvojni.

Zanimljivo je da su se njih dvoje dvaput venčali – prvi put 9. marta 2020, dva meseca pre rođenja sina Vanje, pa u maju 2022. godine.

Glumica je na svadbi izgledala božanstveno u beloj haute couture haljini Jean Paul Gaultier koju je dizajnirao Glen Martins. Nosila je i elegantnu punđu, dok joj je bidermajer bio sačinjen od kala.

Kloi je pre Siniše bila u ljubavi sa Vinsentom Galom, glumcem Džejsonom Sigalom i pevačem iz grupe Pulp Džarvisom Kokerom.

A onda je srela Sinišu.

„Moja prijateljica Lizi je jednog dana rekla da poznaje zanimljivog i duhovitog čoveka. Rekla je da je mlađi od mene, ali ipak smo otišle u galeriju da ga upoznam“, kazala je u intervjuu za cultured.

I tako je krenula njena ljubavna priča sa Sinišom koji je deceniju mlađi od nje.

„Pogledi su nam se sreli i neko vreme smo se samo gledali. Nakon toga nismo puno razgovarali, ali smo ispitivali zajedničke prijatelje jedno o drugom. Onda smo imali svoj prvi dejt, otišli smo na ručak“, nadovezao se tad Siniša.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram