Ko je lepa Italijanka koja je svojim govorom šokirala San Remo

sanremo
Foto: Maurizio D'Avanzo / ipa-agency.n / IPA / Profimedia

Ko je Alesandra Amorozo koja je na konferenciji na štampu u Sanremu novinare ostavila bez reči? Ona je ispričala zašto je pobegla iz Italije i završila na terapiji.

Alesandra Amorozo je pevačica koja se ove godine prvi put takmiči na festivalu u Sanremu s pesmom „Fino a qui“. Na konferenciji za štampu sve prisutne je potresla pošto je ispričala kroz šta je prošla. Ona je kroz suze rekla: „U Sanremo donosim pesmu koja govori o padovima, sa kojima se neminovno suočavamo. U prošloj godini ja sam posrnula i tu sam da vam ispričam o svom padu. Bila sam preplavljena situacijama sa kojima se nikada nisam suočila u svojoj 15-godišnjoj karijeri. Zahvatila me lavina mržnje, govorim o teškim uvredama i pretnjama smrću. Ta lavina je krenula pre velikog koncerta na San Siru, posle toga sam počela da shvatam šta se dešava“, rekla je Alesandra koja je potom pročitala neke od veoma teških uvreda koje je dobila. Ljudi su je masovno vređali, pretili joj i ponižavali je.

sanremo
Foto: Simone Comi / ipa-agency.net / PA Images / Profimedia

Alesandra je zbog mržnje s društvenih mreža čak napustila Italiju i pobegla u Kolumbiju. Sve je počelo kratkim snimkom koji se pojavio a na kojem je pevačica pristojno odbila da da autogram obožavaocu, što je naišlo na užasne reakcije. Zbog svega toga Amorozo je završila na terapiji, a sada se vratila na italijansku muzičku scenu.

„Rešila sam da se ne računaju padovi, pa čak ni sletanja, već to kako ustaneš, i pre svega šta si odlučio da naučiš iz svog posrnuća. Tako je nastala moja pesma Fino a qui“, rekla je.

View this post on Instagram

A post shared by SuperGuidaTV (@superguidatv)

***

Bonus video:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram