Ko je Crnogorac koji se oženio sa svetski poznatom pevačicom? Doživela je nervni slom dok je bila s njim u braku, pa priznala da je zaljubljena u ženu

Foto: Splash News / Splash / Profimedia

Emeli Sande i Adam Gouraguine Radojević venčali su se u Crnoj Gori, a on je u svakoj prilici isticao da je Crnogorac kao i njegova majka, koja je iz Nikšića.

Britanska pevačica Emeli Sande osvojila je publiku sjajnim glasom i sjajnim pesmama. Iako u svojim pesmama govori o pravoj ljubavi, njen ljubavni život je bio veoma buran.

Ne tako davno otkrila je da je u vezi sa pijanistkinjom, čiji identitet ne želi da otkrije. Pre te veze bila je udata za Nikšićanina Adama Guragvina od kojeg se razvela pre osam godina.

Foto: Ian West / PA Images / Profimedia

Emeli je upoznala svoju devojku dok je studirala klasičnu muziku, a za sebe tvrdi da je ljubav njenog života: „Upoznali smo se kroz muziku. Definitivno sam srećnija nego ikad. Osećaj je fenomenalan. Za mene, prava ljubav čini da sve dođe na svoje mesto. Ako zaista nemate sa kim da to podelite ili nekoga ko će vas podržati iza kulisa, veoma je teško. Tako da se sada osećam veoma ispunjeno“, rekla je jednom prilikom Emeli i dodala:

„Uvek ću voleti muziku i svoju karijeru, ali sada osećam da i pored svega što se dešava, mogu samo da uživam u životu i da budem istinski srećna.“

Emeli se razvela od Crnogorca Adama Guragvina Radojevića 2014. posle samo godinu dana braka. Njih dvoje su bili osam godina u vezi, a pevačica je otkrila da je doživela nervni slom kada je njihova ljubav pukla.

Foto: PacificCoastNews.com / Pacific coast news / Profimedia

Venčali su se u Crnoj Gori, a Adam je u svakoj prilici isticao da je Crnogorac kao i njegova majka, koja je iz Nikšića. Po očevoj strani, on je Britanac.

„Ja sam iz Nikšića i sa ponosom to ističem. Normalno je da se venčam u Crnoj Gori, gde sam proveo veći deo života, gde sam završio osnovnu i srednju školu, a Emeli je toliko volela moj rodni grad da je želela i da se venčamo u Crnoj Gori. Zbog rođaka iz inostranstva, uglavnom Britanaca, odlučili smo da ga imamo na obali, koja je veoma lepa i ima šta da ponudi turistima“, rekao je Adam, morski biolog po profesiji. Emeli je imala tetovažu na levoj strani na kojoj je pisalo ‘Volim te Adame’, a kasnije je istakla da ne namerava da ukloni tu tetovažu. Njihov razvod šokirao je prijatelje.

„Svi su mislili da sam luda. ‘Kako to misliš, razvodiš se? Pa, bili smo nedavno na svadbi!’ Ali neki unutrašnji glas mi je rekao da ovo nije život. Pretvaram se da sam neko drugi. Još uvek ne mogu da objasnim šta se tačno dogodilo“, rekla je Emeli posle razvoda. Ona je dodala da uopšte nije požalila što se udala, jer su njen i suprugov život pre toga bili potpuno drugačiji.

FOTO: Splash News / Splash / Profimedia

Ona danas nema loše mišljenje o svom bivšem mužu, a glavni problem u njihovom braku je bio razdvojenost dok je ona išla na turneje, prenosi story.hr.

***

Bonus video: Jelena Đoković u blatu

Čudna izjava ćerke Harisa Džinovića iz solarijuma koja je zabrinula njene obožavaoce

 Foto:printscrteen/instagram.com/djinadzinovic

Zato ih treba zabraniti.

Đina Džinović je 19-godišnja ćerka popularnog srpskog pevača Harisa Džinovića i dizajnerke Meline, koja je rodom iz Zagreba.

Džinović
Foto: Instagram/djinadzinovic

Ona je na svom Instagram storiju objavila fotografiju iz solarijuma i napisala: „Pre bih umrla kao ‘hot’ osoba nego kao ružna i ako će ovo da mi oduzme 10 godina života, ne zanima me. Ionako ne želim da budem stara.“

Njenu objavu su mnogi komentarisali na društvenim mrežama, a pojedini su pravili i mimove.

„Bože sačuvaj, ne daj Bože ako dobije karcinom pa vidi koja je to patnja i kad te sve boli, a ne možeš ništa učiniti. Bolest, ove solarijume treba pod hitno zabraniti u svetu.“

Zablude o solarijumu

Dr Nevenka Dokmanović, specijalista dermatovenerolog koju mnogi zovu i najboljom doktorkom za kožu u Srbiji je nedavno govorila o tri najveće zablude o korišćenju solarijuma. Kada svojim pacijentima kaže da ne smeju da idu u solarijum, jedna od prvih stvari na koje se oni pozivaju je – da u solarijum idu zbog vitamina D.

Vitamin D se sintetiše u koži ali pod uticajem UVB zraka. U solarijumu ima UVA zraka koji nemaju nikakav uticaj na produkciju vitamina D.

Druga zabluda – idem samo, dva, tri puta da dobijem malo podlogu za more, da ne bih izgorela na moru. Kako kaže dr Dokmanović ta vrsta „zaštite“ iz solarijuma je kao da smo na plaži naneli kremu sa zaštitnim faktorom 7.

Treća zabluda – idem u solarijum jer na taj način lečim akne.

Solarijum vam neće izlečiti akne i vrlo je verovatno da će dovesti do pogoršanja jer koža se osim melaninom brani i zadebljavanjem. Vaša zadebljala koža na licu ili telu dovodi do još većeg zapušavanja lojnih žlezda i do pogoršanja akni.

Svake godine u Srbiji od karcinoma kože oboli oko 600 ljudi, a njih 200 u trenutku postavljanja dijagnoze već ima metastaze. Lekari objašnjavaju da je nastanak melanoma kod mladih od 18 do 29 godina u najvećem broju slučajeva posledica UV zračenja u solarijumu.

***

Bonus video: Nail Masterclass – Hilton

Oglas se završava za 14s

Nail Masterclass - Hilton

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram