Ključna stvar po kojoj se dečko Marije Kilibarde razlikuje od svih njenih bivših

Marija Kilibarda i Branislav Vučelić Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Već više od dve godine voditeljka Marija Kilibarda u ljubavi je sa Branislavom Vučelićem.

Marija Kilibarda i Branislav Vučelić upoznali su se u martu 2020. godine, a ljubav je planula na prvi pogled. Bane je učinio prvi korak i od tada su nerazdvojni.

Pričalo se da su se Marija i Bane sreli na rođendanu zajedničkog prijatelja u restoranu i da je on rekao da je baš lepa uživo i da izgleda skroz prirodno. Odmah joj je prišao i brzo je šarmirao.

View this post on Instagram

A post shared by marija kilibarda (@kilimara)

Kada je odlučila da o vezi sa Vučelićem progovori za javnost, Marija je priznala da je zaljubljena do ušiju i da je Branislav u njen život ušetao u pravom trenutku, unevši joj mir i spokoj.

„Pobedila sam svoje psihičke probleme. Tri godine je trajalo moje raspadanje do najsitnijih komada. Sve me je bolelo, jer nisam bila ono što su drugi očekivali od mene – domaćica i majka. Bez njega ne bih tako lagano prošla kroz težak period za nama. Za godinu dana, provela sam s njim više vremena i doživela razmena više nego sa bilo kojim bivšim partnerom u dužim vezama. Samim tim, sve je brže isplivalo na površinu, i lepo i ružno. I znala sam da će, ako pregrmimo prvih par meseci karantina, to biti jedna lepa stabilna veza“, rekla je Marija prošle godine za „Story“, nakon što je proslavila prvu godišnjicu veze sa Banetom.

Marija Kilibarda i Branislav Vučelić Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Kilibarda je objasnila i da je tokom veze sa sadašnjim izabranikom sazrela i počela drugačije da gleda na muško-ženske odnose.

„Prvi put u životu partner mi je najbolji prijatelj. Ranijih godina mislila sam da to ne želim, da već imam svoje prijatelje i da su mi u partneru potrebne druge stvari. Da svaki dan mora da se dešava vatromet strasti i da sve moramo da radimo zajedno. To vezu guši i ona pregoreva. Takav odnos nije zdrav, niti dugoročno kvalitetan. Prava stvar je imati nekog čiji broj pozoveš kad god ti se dogodi nešto bitno. Želiš njegovo mišljenje, znaš da ti je vetar u leđa i podrška. Između Branislava i mene postoji potpuna otvorenost, konstantna razmena i deljenje svega. To je pravo partnerstvo koje mora da dođe kako iz čiste ljubavi i strasti, tako i iz prijateljstva“, iskrena je bila voditeljka.

Branislav Vučelić sin je glumice Ljiljane Dragutinović i Milorada Vučelića, a umetnica je jednom prilikom progovorila o Mariji, o kojoj je imala samo reči hvale.

„Ona je tako prirodna, divna, ja bih se začudila da se nekome ovakva osoba ne sviđa. Ona je jedna čarobnica. Ona sve nas začara dobrom energijom. Onakva kakva je na televiziji, takva je i privatno“, rekla je glumica Ljiljana Dragutinović o Kilibardi.

Marija i Branislav se retko zajedno eksponiraju u javnosti, pa se tako na društvenim mrežama može pronaći tek po koja njihova zajednička fotografija.

Kako se već neko vreme šuška, oni uveliko planiraju i venčanje, a Mariji će to biti drugi brak. Ona se 2016. godine udala za košarkaša Vladimira Radmanovića, od kog se razvela nakon godinu dana braka, prenosi lepaisrecna.

***

Bonus video: Jelena Đoković u blatu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram