Kim priznala koju je fotku fotošopirala: „Nisam htela da mi ona sve pokvari“

kim kardašijan
Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Odlučila je da prizna koju je fotografiju sa svog Instagrama zaista fotošopirala.

Kim Kardašijan se na Instagramu dotakla optužbi za fotošop i demantovala da je fotošopirala stomak u jednoj od svojih skorijih objava, kao i da je fotošopirala lice svog dečka Pita Dejvidsona. Međutim, odlučila je da prizna koju fotografiju sa svog Instagrama zaista jeste fotošopirala.

Reč je o fotografiji njene ćerkice Čikago Vest i sestričine Čru Tompson, ćerke njene sestre Kloi. Fotografija je nastala u Diznilendu, a pratioci su tad odmah uočili da Čru izgleda kao da je veštački umetnuta na fotografiju. Kim je sad priznala da je to zaista i učinila i da je na fotografiji originalno bila njena druga sestričina Stormi, ćerla Kajli Džener.

„Ok, imam fotošop-priznanje kad smo već tu… Za ovo će trebati ozbiljno objašnjenje. Dakle, znate da je meni veoma bitna estetika. Na mom Instagramu u poslednje vrijeme prevladavaju plava i roze boja. Pomno je isplanirano i baš je slatko, zar ne?“ započela je.

„Na originalnoj fotografiji je Stormi. Pitala sam Kajli da li mogu da ih objavim, ali ona je rekla da u tom trenutku nije baš za objavljivanje i ja sam to poštovala. Ali nisam htela da to zezne moj Instagram profil jer je Či nosila roze i savršeno bi se uklopilo… Znate koliko mi estetika znači i nisam mogla dopustiti da mi Kajli to uništi i pokvari profil. Zato hvala, Čru, što si se žrtvovala za tim. Nisam mislila da će biti problem kad je i njena mama posumnjala da sam je prošvercovala u Diznilend bez njenog znanja“, napisala je, a prenosi index.hr.

BONUS VIDEO: Kako da nanesete bronzer, a kako rumenilo

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram