Lica poznatih na običnom svetlu i bez fotošopa

Poznati 27. sep 202117:04 > 17:08
Dženifer Lopez
Dženifer Lopez, Foto: Stephen Lovekin / Shutterstock Editorial / Profimedia

U poslednjih nekoliko nedelja uživali smo u premoćnim izdanjima poznatih lica na raznim crvenim tepisima. Od dodela nagrada do Met Gale, gledali smo pun paket - savršene kose, šminke, nakita, stajlinga. Svima smo im malo zavideli, a mnogi su se pogledali u ogledalo i zapitali se - zašto moja koža nije tako glatka?

Spojler alert – nije ni njihova!

Nemamo ni tu profesionalnu šminku, niti fotografa koji prvo prati ugao zatim sređuje sve nepravilnosti u fotošopu, a ni to osvetljenje koje prati hod ovih zvezda na tepihu.

I u redu je, normalno je, niko nije savršen. Niti je poenta ovih fotografija bilo koga omalovažiti – samo je pokazatelj kako ničija koža nije savršena i koliko toga je u stvari dorada, sređivanje, priprema i poziranje.

A ako prelistamo fotografije, videćemo koliko se ove zvezde razlikuju od onoga što mi vidimo i od onoga što kače na svoje društvene mreže.

Iako su Megan Foks, Kendal Džener i sve ostale devojke i te kako lepe, a momci baš frajeri – važno je da znamo da i oni imaju bore, pore i nedostatke. Kao i mi.

***
Bonus video: Paparaco lov na poznate

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram