Ketrin Ziti Džons su fanovi birali haljinu za Emi?

Ketrin Zita Džons
Ketrin Zita Džons; Foto: Rich Fury / Getty images / Profimedia

U pripremama za crveni tepih dodele Emi nagrada, glumica Ketrin Zita Džons se oko stajlinga "konsultovala" i sa svojim pratiocima na društvenim mrežama.

Već možemo da zamislimo Ketrin Zitu Džons kao bilo koju drugu ženu koja se sprema za svečanu priliku, a „ne zna šta da obuče“. I onda okači post u kojem se priseti svojih najboljih izdanja u ranijim godinama i pita pratioce: Šta mislite koju boju bi večeras trebalo da nosim?

Bilo je tu raznih saveta, mnogi su zaključili da u svakoj boji blista, međutim, ipak je izabrala jednu nesvakidašnju za crveni tepih, ali koja je za nju prilično karakteristična.

Ketrin Zita Džons je na dodelu došla sa svojim suprugom Majklom Daglasom, u haljini bez bretela i s visokim šlicem, u takozvanoj burgund crvenoj boji, boji vina, koju je iskombinovala s cipelama u istoj nijansi i dijamantskom ogrlicom.

Majkl Daglas i Ketrin Zita Džons
Majkl Daglas i Ketrin Zita Džons; Foto: USA TODAY Network / ddp USA / Profimedia

 

Mada se ta boja dosad nije pokazala naročito efektnom u spoju s jarko crvenim tepihom, Ketrin je izgledala istovremeno kraljevski elegantno i seksi, pa je čak i Majkl Daglas upitan da prokomentariše njen stajling.

„Ne mogu da verujem kakav sam srećnik“, rekao je glumac gledajući u svoju suprugu.

***
Bonus video: Svi frajeri Adrijane Lime

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram