Keli Bruk: Zašto više ne jurim ni brak ni mršavo telo

Poznati 28. jul 202109:20 > 10:39
Keli Bruk
Keli Bruk Foto: Perry Smylie / MirrorPix / Profimedia

Keli Bruk je nekada proglašavana za najseksi ženu na svetu i dobila je titulu najboljeg tela u bikiniju - ispred Dženifer Lopez. Naučnici sa Univerziteta u Teksasu izjavili su 2016. godine da Keli ima najsavršeniju figuru na svetu. To je telo koje je Keli donelo bogatstvo od 7 miliona funti - ali koje se s godinama izmenilo. A ona je spremna dočekala promenu.

Keli danas vodi radio emisiju i uživa u svojim oblinama. Otvoreno govori o periodu kada se ugojila i o stalnim previranjima u težini.

„Bila sam u top formi, a onda sam se pre četiri godine vratila na selo, na svoju farmu u Kentu, i prestala sam da razmišljam o tome kako izgledam. Imala sam patke, košnice, svakodnevno sam spremala ogromne pečene večere i odlazila u pab, pa sam zaista gomilala kilograme. Nije mi pomoglo ni to što sam živela sa Italijanom kome je hrana religija“, našalila se Keli za Dejli mejl.

U međuvremenu je uspela da smrša devet kilograma, ali su se u karantinu kilogrami vratili.

„U karantinu sam malo poludela. Kupila peć za picu, a svakog petka smo pravili doner ćevape. Čak sam i kupila mašinu za sladoled, zaboga, i počela da pravim svoj. Tokom karantina sam šetala do frižidera više nego što je trebalo i vratila sam mnogo kilograma“, priznala je.

Sada pokušava da jede zdravije, ali se ne opterećuje.

„Nikad nisam mrzela ono što sam i volim svoje obline. Ne želim da izgledam kao u dvadesetim – ne bih mogla ni ako bih pokušala, metabolizam mi se usporio – ali takođe sam svesna da stvari mogu izmaći kontroli i imam takav tip tela da brzo dobijam na težini“, kaže Keli.

Manekenka takođe ukazuje da su je, kada je bila najmršavija, proglasili modelom sa oblinama – što samo ukazuje koliko su izopačeni standardi u modnoj industriji.

„Ne želim da se udam i to je okej“

Ovih dana odlazi u duge šetnje sa psom i to je njena jedina fitnes aktivnost – odbija da se pridruži svom dečku koji je opsednut trčanjem. Njen dečko Džeremi Parizi je rođen u Italiji, odrastao je u Francuskoj, a bavi se manekenstvom i borilačkim veštinama. Zajedno su šest godina.

„Veoma je opušten. Tako se dobro slažemo i čini me srećnom. A i ne izgleda loše. Nema drame“, kaže Keli o svom izabraniku.

U ljubavnom životu ju je često pratila drama – jer je imala četiri neuspele veridbe. Njen najpoznatiji ljubavnik bio je Džejson Stejtam.

Kružile su glasine da je zaprosila svog dečka Džeremija i da ju je on odbio – ali Keli poriče da je to tačno.

„Volim svog dečka, volim svoj posao, svoju baštu, svoju slobodu, volim da putujem. Stvari koje me sada čine srećnom nisu stvari za koje sam mislila da će me usrećiti u tridesetima. Teže je imati decu posle 40. godine, to znam. Ali ako je to nešto što zapravo ne želite da uradite, onda je okej. Zapravo nisam želela da imam decu. Nisam želela da se udam i to je u redu. U redu je to reći sada“, jasna je Keli Bruk.

***

Bonus video: Bezvremenska lepota Monike Beluči

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram