Kažu da je majka Majli Sajrus najgora majka na svetu – da li biste joj vi ovo oprostili?

Majli
Foto: RCA Records / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Tiš Sajrus je dospela u centar pažnje nakon tvrdnje da je "ukrala" muža Dominika Persela od svoje ćerke Noe Sajrus.

Porodica pevačice Majli Sajrus raspala se nakon misterioznih svađa tokom poslednjih godina, a Daily Mail prenosi izjavu insajdera koji je za Us Weekly otkrio šta se dešavalo iza kulisa.

Majli
Tiš, Majli i Brendi Sajrus, Foto: Neilson Barnard / Getty images / Profimedia

Tiš, koja ima 56 godina, je pretrpela „potpuni psihološki slom“ dok se razvodila od Bilija Reja Sajrusa, a onda se 2023. udala za Dominika Parsela, glumca iz popularne serije „Bekstvo iz zatvora“.

Međutim, dok su neki članovi porodice, poput Majli, bili prisutni na venčanju, najmlađa ćerka Noa (24) i sin Braison su preskočili ovaj događaj, što je probudilo mnoge medijske spekulacije.

Neimenovani izvor je rekao da se navodno Noa zabavljala sa Dominikom kada je Tiš počela da ga muva.

„Svađe između Noe i Tiš prevazilaze i najgore pretpostavke. Noa je veoma uznemirena što je Tiš ukrala Dominika od nje“, kaže insajder.

Ranije ovog meseca, Tiš je gostovala u podkastu Call Her Daddy gde je otvoreno govorila o vezi sa Dominikom Parselom, a osvrnula se i na njihov prvi dejt.

PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

Objasnila je da joj se prvi put obratio 2016. na Instagramu – što joj ona propustila.

„Pratila sam ga na Instagramu i on mi je poslao poruku i rekao: ‘Hej Tiš, samo sam hteo da kažem da mislim da si super kul i obavljaš tako sjajan posao sa svojom porodicom. Ja tu poruku nisam videla do 2018. godine“, ispričala je.

Sve se dodatno zakomplikovalo kada je Dominikova bivša blokirala Triš sa njegovog profila. Ipak 2022. nakon razvoda, Tiš se obratila Parselu i on je brzo odgovorio. Otišli su na prvi dejt i već sledećeg dana su jedno drugom rekli „Volim te“.

Venčali su se u avgustu 2023. ali njena ćerka Noa i sin Braison nisu došli na venčanje. Izvor je za Us Weekly rekao da zapravo nisu bili ni pozvani.

Venčanje je održano u Majlinoj raskošnoj vili u Malibuu, a insajder navodi da je ispred bilo postavljeno obezbeđenje, u slučaju da se Noa pojavi.

Dsanchez/CPR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Međutim, Noa je bila zauzeta tokom velikog dana. Na Instagramu je podelila slike sa bratom i različite zajedničke aktivnosti, uključujući i posetu Volmartu, dok je nosila majicu sa likom Bilija Reja Sajrusa.

Tada su neki američki mediji pisali da je problem zapravo činjenica da deca na podržavaju maminog sadašnjeg partnera, što se sada pokazalo drugačije.

Porodični raskol nije isključio ni Majli – koja je posebno izostavila svog oca iz govora na dodeli Gremija. Prema navodima, njihov odnos se naglo pogoršao nakon razvoda.

Pouzdani izvori su tvrdili da je Bili „mnogo puta pokušao da dopre do Majli“ i da joj je takođe „čestitao“ na osvojenim nagradama.

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Što se tiče ostalih sestara i braće, kojih ima ukupno šestoro, izvor je rekao da su sva „deca izabrala strane“, ali da se „prijatelji nadaju da raskol neće trajati večno“.

Tokom nedavnog intervjua, Triš je detaljno opisala kraj svog braka sa dugogodišnjim mužem usred pandemije kovida.

„Bilo je tako ludo, moja dva najveća straha u životu su bila da budem sama i da mi mama umre. Nisam mogla da jedem, nisam mogla da spavam, nisam mogla da prestanem da plačem, izgubila sam mamu i muža s kojim sam bila 30 godina“, rekla je.

Ipak, danas je uspela da se izbori sa svim i pronađe sreću u drugom braku.

Bili je takođe nastavio dalje nakon razvoda i oženio se australijskom pevačicom Fajerouz, krajem prošle godine u oktobru tokom „eterične proslave ljubavi“.

PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram