Kanje prozivao Kim Kardašijan jer se obukla „kao Mardž Simpson”

Kim Kardašijan, Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bio je to prvi događaj nakon razvoda za koji je nije stilizovao Kanje.

Kim Kardašijan je priznala da ima krizu modnog identiteta nakon što se rastala od Kanjea Vesta u najnovijoj epizodi Kardašijanovih. Tokom iskrenog razgovora sa svojom sestrom Kortni, rijaliti zvezda je otkrila da „ima napade panike“ zato što više nije mogla da se konsultuje sa bivšim mužem o tome šta da obuče.

Kanje je počeo da stilizuje Kim i pre nego što su počeli da se zabavljaju 2011. godine, a on je neslavno očistio njen ceo ormar nakon što joj je rekao da ima užasan stil.

Kim i Kanje, Foto: E! / Pacific coast news / Profimedia

„Došla sam do tačke u kojoj bih ga pitala za savet za sve, čak i do onoga što oblačim. Čak i sada imam napade panike poput, ‘Šta da obučem?’“, rekla je Kim Kortni.

Dodala je da je Kanje stilizovao njen luk Saturday Night Live, ali kada je došlo vreme za VSJ Nagrade časopisa Innovator u oktobru, Kim se sama obukla.

Kim Kardašijan, Foto: @TheHapaBlonde / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

„Pomislila sam, kako da nosim nešto što nije prethodno odobreno?“, rekla je.

Na kraju, Kim se odlučila za tamnobraon kožnu haljinu iz svoje kolaboracije Fendi x SKIMS sa odgovarajućim rukavicama i nakitom Tiffany & Co. Ostavila je zadnji patentni zatvarač odeće delimično otkopčan da bi otkrila par čizama od zmijske kože ispod.

Kim Kardašijan, Foto: BlayzenPhotos / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

„Kanje očigledno nije bio obožavalac ove odeće i nazvao je Kim sledećeg dana sa svojom kritikom. Rekao mi je da je moja karijera gotova i pokazao mi sliku na kojoj Mardž Simpson nosi nešto slično“, otkrila je modna preduzetnica, na šta Kortni nije znala šta da kaže.

Kim Kardašijan, Foto: PapCulture / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kim je nastavila da objašnjava da se od razvoda bori da otkrije sopstveni stil.

„Moda je oduvek bila nešto u šta sam se zaista bavila. Ali nikada nisam bila kreativna. Definitivno vidim šta volim, ali nikada nisam bila vizionarka“, rekla je ona tokom svoje ispovesti, otkrivajući da je Kanje uvek bio onaj koji kontroliše njen orman.

„Uvek sam mu verovala, ali nije reč samo o odeći. To je bila poslednja stvar koju smo zaista imali zajedničko. Uvek sam bila Kardašijanka sa svojim sestrama. Onda sam bila Kimije. Ko je Kim K.?  Kako da stignem tamo bez Kanjea?“, piše Instyle.

***

Bonus video: Modni promašaju na Met Gali

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram