Sve tri sestre Mićalović na jednoj slici – prizor koji retko viđamo

Sloboda Mićalović Foto:Nemanja Jovanović /Nova.rs

A, ko još ne voli da vidi sestre na okupu?

Naime, Slobodu i Draganu Mićalović cela Srbija zna, i obožavamo ove dve glumice. Osvojile su srca svih naših sunarodnika, a obožavamo da ih gledamo kako na pozorišnoj sceni, tako i na ekranima.

Iako mnogi možda ne znaju postoji i treća sestra Mićalović. Verovatno je to slučaj zato što ona nije odabrala javni svet u kom će da živi i poslu, nego vodi život daleko od svetala pozornice i kamera. Ona se zove Mirjana i zapravo je najstarija sestra od tri.

Zajednički trenuci van premijera, pozornice ili crvenih tepiha, spajaju ove tri sestre, pa tako one vremena na vreme ovekoveče i neki zajednički momenat, koji podele sa pratiocima na društvenim mrežama – a mi to sve jedva čekamo.

Tako su one družeći se na intimnoj večeri odlučile da trenutak uhvate, ovaj put, svojim kamerama.

Ako niste znali, njih tri su izuzetno bliske, a to se da zaključiti na osnovu zajedničkih fotografija koje objavljuju na društvenim mrežama, kao i komentarima ispod istih – gde uvek jedna drugu, pa i treću podsete koliko se vole i cene.

Boks za komentare naravno gori, a jedan se posebno izdvojio iz mase: ‘Pa videti vas ovako nasmejane i na okupu je pravi blagoslov! Vi ste jedna porodica koja ne samo da zrači nekom nestvarnom pozitivnom energijom, već i širi ljubav i pokazuje da zajedno možemo sve. A znate li da se neki mali ljudi ugledaju na vas jer znamo da je ovakva ljubav retka, a vi ste uspeli da nam maštu prenesete u realnost. Hvala!’

***

Bonus video: Paparaco lov na poznate

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram