Kamila Kabeljo toliko voli svoje telo da je ne zanimaju ničiji komentari

kamila kabeljo
Camila Cabello Foto:BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia/Victoria's Secret/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Blista na novim fotkama!

Teret koji slava nosi sa sobom je i to što su poznate ličnosti uvek pod lupom javnosti, i onda kada ne bi to htele, kada, recimo, odu nenašminkane do prodavnice ili kada su na plaži, na zasluženom odmoru. Posebno mesto među onima čiji se izgled u svakoj prilici komentariše ima lepa pevačica Kamila Kabeljo. Iz nekog razloga njoj mnogi i danas ne opraštaju što se letos pojavila u bikiniju – s celulitom i kojim kilogramom viška.

Camila Cabello Foto:BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ona je progovorila o tome kako je sve uticalo na nju.

„Uvek sam nosila male bikinije i nikad me nije bilo briga kako izgledam, ali kada sam videla svoje slike i komentare na internetu o sebi, bila sam veoma uznemirena. A kada je to uticalo na moje samopoštovanje i smopouzdanje, setila sam se da sam dozvolila da to utiče na razmišljanje jedne kulture, a ne na mene. Kultura koja je navikla na sliku ‘zdravog ženskog tela’ koja je za mnoge žene potpuno nerealna“, rekla je Kamila.

Govorila je o svim strategijama – od uređivanja slike do restriktivnih dijeta i prekomerne fizičke vežbe – kojima mnogi pribegavaju da bi postigli ovakav izgled, samo da bi i dalje ne ispunjavali ovo nerealno očekivanje.

Onda je očigledno pronašla svoj mir i potom ponosno ponovo ušla u bikini. Na njenim fotkama s plaže videlo se lepo da je vratila taj dobar osećaj – srećnija nego ikad sa jako zgodnim mladićem sa kojim je uživala na odmoru.

Čini se i da je danas i dalje na svome. Ne zanima je šta drugi misle i ponosno se fotka za novu kampanju u kojoj izgleda odlično.

Camila Cabello Foto:Victoria’s Secret/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Ona je sada zaštitno lice novog parfema brenda Victoria’s Secret.

Foto: Victoria’s Secret/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Kamila se za kampanju slikala u magičnoj crnoj haljini prekrivenoj šljokicama, u duhu predstojećih praznika.

Sa vrlo svedenom šminkom i puštenom kosom, pozirala je uzdignute glave. Dostajanstvena i u ovoj prilici, ona je iznova pokazala da joj je dobro u svojoj koži – i kada se pojavi na plaži sa malo celulita i kojim kilom viška, i kada zablista kao zvezda kampanje čuvenog brenda.

I čini se da se nimalo ne osvrće na ono što pojedini imaju da kažu o tome.

BONUS VIDEO: TOP 10 Prelepih poznatih žena koje ponosno šetaju celulit

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram