Kamera uhvatila trenutak koji otkriva mnogo o braku Džej Lo i Bena Afleka

Foto: Twitter / Michael Malouf

Hit snimak.

Dženifer Lopez je naredila svom suprugu Benu Afleku da se više potrudi „da izgleda kao da uživa“ na dodeli Gremi nagrada – a njihovu svađu je uhvatila kamera.

Lopez i Aflek, koji često izgledaju napeto kada su u javnosti, viđeni su kako se raspravljaju tokom ceremonije, baš kada je voditelj Trevor Noa seo pored njih.

„Stani. Izgledaj prijateljski. Izgledaj motivisano“, rekla je mužu Džej Lo.

A Ben Aflek je na to odgovorio: „Mogao bih“.

Kada je shvatila da su snimljeni, Lopez je „smrznutog“ lica pokušala je da prikrije trenutak svađe, iako je njen muž imao smoren izraz lica tokom cele večeri.

Kamera je uhvatila Bena Afleka kako se svađa sa Lopez i ranije, na premijeri njenog filma 18. januara.

@celebritea.io #BenAffleck & #JenniferLopez at the #ShotgunWedding party! #ShotgunWeddingMovie #MoviePremiere #Hollywood #JLo #JoshDuhamel #BTS ♬ original sound - CelebriTea

Par je organizovao svadbu u avgustu u Aflekovom domu u Džordžiji, mesec dana nakon njihovog skromnog venčanja u Las Vegasu. Upoznali su se daleke 2002. godine na snimanju filma „Gigli“, koji ih je zbližio.

Njihovo prvo venčanje je bilo zakazano za septembar 2003. godine, međutim, tada nisu stigli do oltara, jer su otkazali sve samo nekoliko dana pre ceremonije. Svet je bio zapanjen kada su se pomirili posle toliko godina, a trenutno su najpopularniji par u Holivudu.

***
BONUS VIDEO: Vilhelmštajn – najlepše ostrvo u Nemačkoj idealno za venčanja

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram