Zašto su dadilje Džej Lo stalno davale otkaz uz astronomsku platu

Foto: Credit line: MESSIGOAL / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Ni nedeljna plata od 2.250 dolara nije mogla da ih zadrži.

Ako je verovati glasinama, pre više od deset godina nagađalo se da je Dženifer Lopez bila spremna da potroši veliki novac na pomoć oko blizanaca. Šuškalo se da je dadilje tada plaćala 2.250 dolara nedeljno.

Navodno je Džej Lo davala dosta posla dadiljama, a posao je na kraju bio previše zahtevan za većinu njih, što je rezultiralo brzim otkazom.

„Obično ljudi koji zarađuju velike svote novca i imaju hrpu profesionalnih i društvenih obaveza angažuju po jednu dadilju za svako dete, posebno za bebe. Ali, Dženifer je očekivala da jedna dadilja brine o oba blizanca, ali i da radi 16 sati dnevno, sedam dana u nedelji, rekao je insajder za Dejli mejl.

Priča se da je prva dadilja radila samo nedelju dana, a premda je druga dadilja bila sjajna, i njoj je u jednom trenutku prekipelo.

„Unajmili su drugu dadilju, koja je bila divna s blizancima. Nakon što je i ona dala otkaz, Lopez i njen bivši muž su počeli očajnički da traže dadilju broj tri“, dodao je neimenovani izvor.

Lopez je priznala da je ovaj faktor ponekad smetao deci, te da su joj klinci rekli da bi voleli da provode što više vremena sa njom.

Onda je došlo vreme pandemije, i pevačica je odjednom zajedno s decom provodila sve svoje vreme, da bi kasnije priznala da godinama nisu zajedno večerali.

Lopez je nadalje otkrila da su joj njena deca govorila o tome šta ne funkcioniše u njihovom odnosu, između ostalog im je smetalo što je ona stalno radila. Pevačica je priznala da je to promenilo puno stvari za porodicu.

„Moram da usporim i da se više povežem sa decom. Ne želim da propustim njihovo detinjstvo“, rekla je Džej Lo.

***

BONUS VIDEO: Poznate Lepotice i Zveri

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram