Dženifer Garner kazala šta misli o Afleku i Džej Lo

džej lo
Foto: Anthony Behar / ddp USA / Profimedia

Konačno je otkrila šta misli o novoj ljubavi bivšeg muža.

Dženifer Lopez i Ben Aflek su se posle skoro dve decenije pomirili i čini se da su presrećni što su jedno drugom dali drugu šansu. Blistaju zajedno i sve se više šuška da su veoma blizu veridbe. Benova bivša supruga Dženifer Garner je govorila o tome šta misli o njihovoj vezi i kako se oseća sada kada se zna da je to ozbiljna veza koja može lako da preraste u brak.

„Ben i Džej Lo zaista su na korak od toga da ostanu zauvek zajedno. Mislim da im je suđeno da budu zajedno,“ izjavila je poznata glumica, prenosi sajt Mogu ja to sama.

Bliski izvori su dodali: „Oni aktivno razgovaraju o onome što nije funkscionissalo u prošlosti i koriste ta iskustva da ojačaju svoju vezu, za budućnost i za dobrobit sebe i svojih porodica. Oni su posvećeni zdravom, dugotrajnom odnosu.“

Dženifer Garner je dodala da se ona i Ben sjajno slažu i da dobro funkcionišu jer su ostali prijatelji. Dženifer je od samog strarta podržavala vezu između njega i Džej Lo. Ona želi samo najbolje za svoju decu i veoma joj je važno da je Ben emotivno ispunjen, stabilan i srećan.

Pošto su joj deca prioritet, njoj je sasvim u redu da svi zajedno provode praznike i da se posećuju.

Čini se da se trenutno obe strane dobro osećaju i da se raduju budućnosti.

BONUS VIDEO: Robert de Niro – veliki glumac i oskarovac

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram