Kakva haljina! Žena Branka Đurića bila je lepa kao priviđenje na Sarajevo film festivalu

Foto: Armin Durgut/PIXSELL

Branko Đurić i Tanja Ribič pojavili su se na Sarajevo film festivalu 2023. i ukrali svu pažnju.

U toku je 29. po redu Sarajevo film festival, a na crvenom tepihu svakog dana imamo priliku da vidimo brojna poznata lica. Među njima su se šeste večeri festival crvenim tepihom prošetali poznati glumac Branko Đurić Đuro i njegova supruga, takođe glumica, Tanja Ribič.

Par se modno uskladio pa su se oboje pojavili u belom. Branko je nosio belo odelo ispod kojeg je imao tamnoplavu majicu, a kombinaciji su dodatnu ležernost dale bele patike, prenosi hrvatski Story.

Pojava prelepe Tanje, s druge strane, odisala je elegancijom u dekoltiranoj beloj haljini golih ramena s poludugim širim rukavima dužine do ispod kolena koja je pratila liniju tela i tako istakla njenu savršenu liniju.

Foto: Armin Durgut/PIXSELL

Podsetimo, Branko i Tanja u braku su od 1998. godine i imaju dve ćerke Zalu i Elu. Tanja je svojevremeno u jednom intervjuu otkrila kako je upoznala Đuru.

„Upoznali smo se kada je došao kao glumac da gostuje u našem pozorištu u Sloveniji. Igrali smo muža i ženu i zaljubili se. Osvojio me je svojom harizmom, dobrotom i inteligencijom“, ispričala je glumica.

Iako se par ne pojavljuje često u javnosti, Branko ne skriva da je još uvek ludo zaljubljen u svoju suprugu, a u martu joj je na društvenim mrežama čestitao 30 zajedničkih godina.

„Šta drugo mogu nego ti reći – od sveg srca ti hvala! Hvala za ovih blještavih 30 godina“, napisao je bosanskohercegovački glumac i muzičae uz video sa suprugom na jahti.

„Nemam riječi, kao ni tada kad je prije 30 g. iskrsla iskra…“, odgovorila mu je pevačica i glumica Tanja.

Ona je u pomenutom intervjuu otkrila i šta njihov brak čini tako čvrstim i stabilnim.

„Ljubav i tolerancija. Ako nema toga, ništa drugo ti ne može pomoći. Super je ako imate isti ukus, ali ništa bez ljubavi i tolerancije. Na tim vrijednostima i mi gradimo naš brak, trudimo se, pogotovo sad jer je Đuro često na putu. Drugačije je posljednje dvije godine. To je sirova realnost, ne budim se više svaki dan s njim. Neka bi žena rekla: ‘Budi sretna nakon 25 godina’. Ali ne, meni je to još uvijek kao prva godina“, ispričala je Tanja.

Njena i Đurina starija ćerka Zala krenula je stopama svojih roditelja pa se bavi glumom i muzikom. Branko je svojoj mezimici komponovao neke od pesama i pomogao joj je sa spotovima.

Glumac, inače, iz prvog braka s Nevenom Đurić ima i sina Filipa.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram