Kako se oblači Dženifer Lopez kad treba da sretne bivšu ženu svog sadašnjeg muža

Foto: Vasquez / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia; BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia;

Ima neka tajna veza.

Velika, spojena ili bolje rečeno, proširena porodica, Lopez-Aflek-Garner, sama po sebi izaziva toliko pažnje i interesovanja da svaki član postaje glavna meta paparaca gde god da se pojave. A tek kada se nađu svi zajedno na jednom mestu, pa to je posebna priča. Ipak, glavna zvezda ovog trojca je svakako latino diva Džej Lo.

Početkom godine se pričalo da dve najveće ljubavi Bena Afleka, bivša Dženifer Garner i nova, ili bolje rečeno, obnovljena ljubav, Dženifer Lopez, rade na zajedničkom odnosu i trude se da razviju određenu bliskost, koja je prošle godine rezultirala i kupovinom poklona za Božić. Mediji sada pišu da su njih dve razvile „odličan odnos“ i da imaju mnogo toga zajedničkog.

„Ove godine će razmenjivati poklone za Božić. Postoji stvarno međusobno poštovanje i uvažavanje zbog dece“, naveo je izvor.

Drugi izvor tvrdi da je Lopez veoma zahvalna na ovom prijateljstvu, i definitivno doprinosi ovom trenutku u njenom životu, gde je najsrećnija.

Iako realnih dokaza o ovoj bliskosti nema mnogo, a mediji skoro konstantno prenose da je Dženifer Garner zbog nečeg ljuta na omiljeni holivudski par, čini se da Džej Lo ne obraća mnogo pažnje na to.

Tokom nekoliko njihovih susreta u javnosti, mnogi su primetili da se Džej Lo pojavljuje u ulozi dive. Tako je pre nekoliko meseci uspela da bukvalno sve zaseni na školskoj priredbi na koju je došla u raskošnoj i seksi crvenoj haljini, sa vrtoglavim štiklama.

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

A i kako drugačije? Zašto bi morala da se krije u drugi plan kad joj ovako dobro ide da bude u centru pažnje?

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Mada sigurno nije lako kada se susreće sa bivšom, ona svoje samopouzdanje podiže modnim kombinacijama koje samo ona tako nonšalantno može da iznese .

Ipak, ako njoj nije lako, kako je tek Dženifer Garner? Iako ove dve holivudske dive dele muža i ime, kada je reč o modi čini se da nemaju baš ništa slično. Garnerova ostaje pri klasičnim autfitima, sačinjenim od farmerki, bele majice i patika, čak i tokom gala nastupa svoje ćerke.

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Nekoliko meseci ranije, ona je za istu priliku odabrala i skoru istu kombinaciju – farmerke, rolku i kratku jaknu. bez šminke i frizure. Ali Džej Lo je skroz druga priča. Ipak je diva diva i kad se odluči za džins. Visoke štikle, krojeni kratki blejzer sa naramenicama i Hermes Kelly torba, sa naravno perfektnom kosom i urednim make up-om.

Mada je mnogi kritikuju da je previše sređena za školske priredbe, čini se da Ben nema problem sa tim. Štaviše, Lopez je skoro izjavila da joj je muž najbolji savetnik kada bira kombinacije i da mu vrlo često predstavi nekoliko pre nego što joj on pomogne da izabere. A to je na kraju ipak jedino bitno.

View this post on Instagram

A post shared by Gossip Bae (@gossipbaeinsta)

A sa druge strane, iako obe zvezde deluju potpuno sigurno u svoje modne izbore, ispod površne stvari deluju malo drugačije. ​Prema nekoliko fotografija, deluje da su jedna drugoj zapravo najveća inspiracija.

LaStarPixMEDIA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Pre nekoliko meseci, Džej Lo se pri poseti buvljaku pojavila u nesvakidiašnoj kombinaciji za nju – svetle farmerke, bele patike, mint džemper i bela majica. Svega nekoliko dana kasnije, Dženifer Garner je ponela isti autfit, uz male izmene poput obuće ili naočara, ali u suštini, potpuno identična kombinacija.

Ništa manje ni Lopez ne zaostaje u ovom nizu kopiranja. Ona je tokom posete Garnerovoj odabrala autfit koji bi lično ova glumica odobrila. Crni džemper na raskopčavanje i crne naočare za sunce – za koje fanovi tvrde da su njen zaštitni znak. Takođe široke crne pantalone i crni džemperić su dosta podsećali na neki od autfita koje Dženifer Garner rado bira – doduše za crveni tepih.

Vasquez / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Dženifer Garner
Foto: celebrityphotos uk / Avalon / Profimedia

Bonus video:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram