Kako sad izgleda Putinova ljubavnica koja mu tajno rađa decu

Foto: east2west news / WillWest News / Profimedia

Amerika želi da joj uvede sankcije.

Nova biografija koja detaljno opisuje život ruskog predsednika Vladimira Putina sugeriše da je ljubavnica lidera Kremlja, o kojoj se dosta pisalo, možda uticala na njegov pristup spoljnoj politici.

U biografiji nazvanoj “Putin“, koja bi trebalo da izađe narednog utorka na tržište, Filip Šort opisuje koliko je Putin izolovan i kako, za razliku od većine svetskih lidera, nema u blizini porodicu koja bi mu pomogla da ostane prizeman.

Za ritmičku gimnastičarku i osvajačicu olimpijskog zlata u Atini 2004. godine, ženu koja je navodno osvojila Putinovo srce, priča se da ima skrivenu porodicu s čelnikom Kremlja, međutim Putin je sve ove navode demantovao, a moskovski tabloid koji je objavio ovu priču “Moskovsky Korrespondent“ 2008. godine, ubrzo je ugašen.

Foto: Not supplied / WillWest News / Profimedia

Putin i njegova žena Ljudmila razveli su se pet godina nakon što je procurela ova informacija, a u vreme kad je ruski predsednik poricao da je u vezi sa Kabajevom, ona se prebacivala iz uspešne sportske karijere u političku.

Ko je ova fatalna žena?

Alina je ritmička gimnastičarka, a njena odabrana disciplina je ona u kojoj takmičari izvode tačke uz pomoć rekvizita kao što su trake i lopte.

Foto: EAST2WEST NEWS / WillWest News / Profimedia

Dok je bila na vrhuncu karijere, za Kabajevu se tvrdilo da je najbolja na svetu, jedan pokret je čak nazvan po njoj, a bila je i vodeća sportistkinja u timu koji je dominirao ovim sportom.

Rođena je 1983, a počela je da se bavi ritmičkom gimnastikom sa četiri godine.

U vreme kad se povlačila iz sporta, uz olimpijske nagrade, imala je 18 medalja osvojenih na svetskim i 25 na evropskim prvenstvima.

Kao i drugi ruski sportisti, nije uspela da izbegne mrlju u karijeri zbog korišćenja dopinga i izgubila je medalje osvojene na takmičenju 2001. zato što je bila pozitivna na zabranjenu supstancu.

Foto: Not supplied / WillWest News / Profimedia

Ušla je u politiku kao poslanica vladajuće stranke Jedinstvena Rusija, u donjem domu ruskog parlamenta, između 2007. i 2014.

Ne zna se kada su se ona i Putin upoznali, ali nije neuobičajeno za vodećeg olimpijskog sportistu da se sretne sa predsednikom zemlje.

Mediji su u više navrata spekulisali da mu je Alina rodila decu, svi navodi uglavnom ukazuju na dva dečaka, ali je ove informacije Kremlj porekao.

Foto: Kremlin.ru / WillWest News / Profimedia

Švajcarski dnevni list izvestio je da je Kabajeva rodila dečaka 2015. godine u ekskluzivnoj klinici blizu jezera Lugano, kao i još jednog dečaka na istom mestu 2019.

Ali Sandej tajms i Vol strit žurnal objavili su da je ona 2019. rodila blizance u Moskvi, mada se ta dva lista ne slažu oko toga koliko dece je ukupno rodila Putinu.

Od početka rata u Ukrajini, bilo je stalnih poziva da joj se uvedu sankcije.

Foto: east2west news / WillWest News / Profimedia

Vol strit žurnal sugerisao je da SAD oklevaju da uvedu sankcije Kabajevoj iz straha da će Putin to doživeti kao „toliko lični udarac“ da bi mogao dodatno da pogorša napetosti.

Alina se nije pojavljivala mnogo u javnosti od početka rata u Ukrajini, a skoro je viđena prvi put posle dugo vremena u Sočiju na Crnom moru u kampu za obuku sa 28 dece.

Foto: east2west news / WillWest News / Profimedia

Kabajeva nije komentarisala sankcije niti privatan život, Ruski medij Moskovsky Komsomolets komentarisao je da je Kabajeva „dosta smršala“.

***

Bonus video: Poznate Lepotice i Zveri

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram