Kako je Ričard Gir pronašao životnu ljubav

Foto: Agence / Bestimage / Profimedia

Iako se ljubav često povezuje sa mladošću, česti su slučajevi da se "ona prava" osoba pronađe tek u zrelom dobu. Tako je bilo i sa glumcem Ričardom Girom, koji je relativno kasno upoznao ženu svog života, a sa kojom, uprkos razlici u godinama, deli iste ideale.

Ričard Gir je upoznao svoju sadašnju partnerku Alehandru Silvu dok je ona bila jako mlada. Tada je Gir pozajmio čamac od njenog oca za film.

Međutim, trebalo je da prođe nekoliko godina pre nego što su mogli da osete privlačnost jedno prema drugom i započnu romantičnu vezu.

Počeli su da se zabavljaju 2014. godine, a 2018. su konačno odlučili da se venčaju na diskretnoj ceremoniji.

Glumac je u svojoj supruzi pronašao partnerku koja ceni humanitarni rad, jer Silva radi u fondaciji koja se bori za iskorenjivanje beskućništva u Španiji.

Jednom prilikom je rekao: „Ja sam najsrećniji čovek u univerzumu — kako da ne budem? Oženjen sam prelepom ženom koja je pametna, osetljiva, posvećena pomaganju ljudima, zabavna, strpljiva, koja ume da oprosti, koja odlično kuva, i koja pravi najbolje salate na svetu!“

Mlada aktivistkinja je rekla: „Osećam se kao da sam u pravoj bajci. Bez sumnje, osećam se kao najsrećnija žena na svetu. Šta može biti romantičnije od čoveka koji vam svakodnevno piše pesme?”, a činjenica je da joj Gir, od kada su se venčali, peva svaki dan.

Osim toga, Silva nema ništa osim reči hvale za svog muža: „On je najskromniji, najosjetljiviji, naklonjeniji, najvelikodušniji muškarac kojeg sam ikada upoznala. Šta mogu da kažem? Ja sam tako zaljubljena! Kako biste se osećali da vas svako jutro pitaju: ‘Šta bi te danas usrećilo?’ Ne prođe dan da on ne pomene koliko sam mu važna. Osećam se veoma srećno”, izjavila je lepa Španjolka.

Alehandra i Ričard su 2019. dobili dečaka kome su dali ime Aleksandar. Iako oboje već imaju svoju decu iz prethodnih brakova, ovo je prvo zajedničko. Onda su 2020. godine objavili rođenje svoje druge bebe. Trenutno žive zajedno na ranču u Njujorku, gde provode vreme u potpunoj privatnosti.

Oboje su prolazili kroz proces razvoda kada su se posle duge pauze ponovo sreli.

„Ljubavne priče sa komplikovanim početkom u kojima morate zajedno da prevaziđete poteškoće mogu da vas zbliže. U početku jesam imala sumnje. Ričard je bio ubeđeniji od mene. Ali od samog početka osećali smo da nam je suđeno da budemo zajedno”, rekla je Alehandra.

#related-news_0

Bonus video: Paparaco lov na poznate

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram