Kako izgleda supruga Sintije Nikson s kojom je već deceniju u braku

Foto: Brad Barket / Getty images / Profimedia

Proslavile su godišnjicu braka.

Sintija Nikson, 56-godišnja glumica najpoznatija po ulozi Mirande u “Seks i grad“ na društvenim mrežama objavila je fotografiju sa svojom suprugom povodom godišnjice braka.

Naime, Nikson i njena supuga Kristin Marinoni nedavno su proslavile deset godina braka, a na fotografijama zagrljene poziraju u Njujorku, piše Dnevnik.hr.

Na fotografiji je vidljivo da je Sintija nosila žutu venčanicu te zlatni ukras na glavi dok je njena partnerka imala crno odelo sa prslukom i kravatom boje masline.

U opisu fotografije Nikson je napisala datum venčanja “5/27/12“, a u komentarima su ih prijatelji, porodica i pratitelji obasipali čestitkama za desetu godišnjicu braka.

Od 1988. do 2003. godine Nikson je bila u vezi s učiteljem Denijem Mozesom s kojim ima dvoje dece, a starije se deklariralo kao transrodno, što je glumica otkrila u leto 2018. godine.

Ipak, 2007. godine glumica je otkrila kako je u vezi sa ženom.

„Ne osećam da sam se promenila. Ceo sam život bila s muškarcima i nikada se do tada nisam zaljubila u ženu. Ipak, kad se jesam, nisam to smatrala čudnim. Ja sam samo žena koja se zaljubila u drugu ženu“, rekla je tada, no 2012. deklarisala se kao biseksualka.

Sa suprugom Marinoni glumica je u vezi od 2004. godine, a veridba je pala 2009. godine. 2012. godine održano je njihovo venčanje u Njujorku, i to godinu dana nakon što je Marinoni rodila njihovog sina Maksa Elingtona.

***

Bonus video: Svi frajeri Adrijane Lime

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram