Kako izgleda nenormalno bogat muž Salme Hajek

Foto: Justin Ng / Avalon / Profimedia

On je naslednik modne imperije.

Holivudska diva Salma Hajek (56) pojavila se na Balenciaga reviji u Parizu u pratnji svog supruga, milijardera Fransoe-Anrija Pinoa (60).

Salmin muž je izvršni direktor konglomerata Kering, koji poseduje mnoge luksuzne modne brendove i vredan je 59.9 milijardi dolara. Stoji iza brendova kao što su Gucci, Bottega Veneta, Alexander McQueen i Balenciaga.

Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Priča o njihovoj ljubavi je praćena i nekim kontroverzama. U braku su već 13 godina, a upoznali su se slučajno.

„Bilo je tako glupo. Počeli smo da pričamo o fudbalu. Oboje smo ludi za fudbalom. A onda smo počeli da pričamo o nauci. Volimo svemir i fiziku, a on je bio tako pametan, šarmantan i zabavan“, rekla je Hajek za AP pre dve godine.

Taj intervju je bio redak, jer glumica ne govori često o prirodi svog odnosa sa Pinoom. Pino je nasledio ulogu generalnog direktora od svog oca, koji je osnovao i izgradio Kering 1963. godine. Počelo je s malom kompanijom za trgovinu drvetom.

Foto: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia

Salma nikad nije otkrila kako su se tačno upoznali.

„Neću vam reći. To je tako romantična, neverovatna priča, ali je moja. Ne želim da je vulgarizujem pretvarajući je u priču da bih bila zanimljiva“, rekla je glumica.

Ali Holivud je Holivud, pa su procurile glasine. People je pisao da su se Hajek i Pino upoznali u proleće 2006. u Veneciji, na glamuroznom događaju u organizaciji Keringa. Samo godinu dana nakon što su se upoznali, verili su se i objavili da očekuju dete. Salma je u septembru 2007. godine, sa 40 godina, rodila ćerku Valentinu Palomu.

Foto : BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Onda je izbio skandal koji je uzdrmao njihovu ljubav: kanadska manekenka Linda Evanđelista otkrila da je Pino otac njenog trogodišnjeg sina. Salma je raskinula veridbu, ali se onda utvrdilo da je Pino Lindi napravio dete dok nije bio u vezi s njom. Posle godinu dana su se pomirili i venčali u Parizu na Dan zaljubljenih, 2009. godine.

U intervjuu za AP Salma je rekla da kod Pinoa najviše voli to što je feminista.

„To je seksi. Momci ne misle da je to seksi, ali zaista jeste. Zato što nema ničeg seksepilnijeg od osećanja podrške, da osoba sa kojom ste želi da napredujete, želi da svakim danom budete bolji i da rastete“, rekla je glumica.

***

BONUS VIDEO: Zvezde „zaleđene“ u vremenu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram