Kako danas izgledaju frajeri iz Cecinih spotova

Foto: Youtube printscreen / Svetlana Ceca Ražnatović

Za njima su žene uzdisale!

Ceca Ražnatović je kroz celu svoju karijeru imala spotove za pamćenje – uvek su imali dramski zaplet, a često i baš zgodnog frajera.

Uz te pesme i spotove smo odrasli, a i danas se živo sećamo muškaraca koji su bili u Cecinim spotovima.

Kako izgledaju danas?

„Znam“

Foto: Youtube printscreen / Svetlana Ceca Ražnatović

Iza velikog Cecinog hita stoji Nenad Knežević Knez, a čuveni spot režirao je Dejan Milićević. U njemu je zvezda bio zgodan plavi dečko, koji se zove Bane Erčić. Da li je možda i najbolji frajer iz Cecinih spotova? Mnogi bi to potvrdili. On je po profesiji fizoterapeut, a i dalje izgleda odlično – i to sa sedom kosom.

„Nevaljala“

Foto: Youtube printscreen / Svetlana Ceca Ražnatović

Najsenzualniji Cecin spot sa čuvenim labudovima imao je naravno i odličnog frajera – Arkanovog sina Nikolu Martinovića. Arkan je Nikolu i njegovog brata blizanca Vojina dobio 1983. godine iz braka sa Natalijom Martinović. Navodno iz bezbednosnih razloga nose majčino prezime. Mediji pišu da on danas živi u SAD, a fotografija njegovog brata otkrila nam je kako izgleda.

„Kukavica“

Foto: Youtube printscreen / Svetlana Ceca Ražnatović

Još jedan neprolazan Cecin hit imao je frajera obučenog u modu tog vremena. U pitanju je Goran Andrejić, s kojim se Ceca srela na jednoj zabavi i otkrila kako sada izgleda. Napisala je da danas ima troje dece, a mediji su pisali da je oženjen bivšom suprugom Ace Lukasa.

„Fatalna ljubav“

Foto: Youtube printscreen / Svetlana Ceca Ražnatović

Staru Cecinu pesmu mnogi pamte po mišićavom crnom muškarcu, a njegovo ime je Nikola Pavlović. On danas ima sedu kosu i bradu, a kratko se vratio u javni život kada je bio učesnik jednog rijaliti programa.

„Anđeo drugog reda“

U novijem Cecinom spotu zvezda je bio zgodni Rumun Florian „Big Nasty“ Munteanu, koji je u međuvremenu stigao do Holivuda. On glumi u seriji „Vikinzi: Valhala“, a na Instagramu ga prati pola miliona ljudi. Osim što je glumac, on je takođe fitnes influenser, što ne čudi s obzirom na mišiće koje ima.

„Idi dok si mlad“

Foto: Youtube printscreen / Svetlana Ceca Ražnatović

Najzad, najpoznatiji frajer iz Cecinih spotova bez sumnje je drvoseča – Đorđe Duvljak. Pojavio se i u spotu za njenu pesmu „Dokaz“, ali i u Stojinom hitu „Starija“ iz 2004. godine. I to je poslednji put kad smo ga videli. Đorđe živi u Australiji, a Ceca je jednom prilikom ispričala da je ponovo videla.

„Bila sam u Australiji na koncertu i baš dok sam pevala ‘Idi dok si mlad’ učinilo mi se da prepoznajem jednog čoveka iz prvog reda u publici. Nikako nisam mogla da se koncentrišem, non-stop sam pokušavala da se setim ko je to tačno. Nisam uspela da se prisetim, a onda mi posle nastupa iza leđa prilazi Đole i podseti me da smo radili zajedno. Nikako nisam mogla da mu upamtim lik iako smo ostali u kontaktu, ali drago mi je što smo se sreli. Njemu i njegovoj supruzi super ide u Australiji“, otkrila je.

***

BONUS VIDEO: Zvezde „zaleđene“ u vremenu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram