Kad vidite nove fotke Mačka iz filma „1 na 1“, opet ćete se zaljubiti u njega

zoran čiča mačak 1 na 1
Foto: Printscreen/YouTube/1NA1

Zoran Čiča osvojio je publiku ulogom u filmu "1 na 1". A gde je danas povučeni Mačak koji je igrao basket u beogradskim blokovima?

Sada već davne 2002. godine pojavio se film „1 na 1“ i već posle prvih kadrova povučen basketaš iz blokova Mačak postao je tiha patnja devojaka iz Srbije.

Do tada uglavnom nepoznat, Zoran Čiča je u svet filma zapravo ušao kao košarkaš.

Rođen 1981. godine u Beogradu, on je zapao za oko režiseru Mladenu Matičeviću koji je tražio autentični geto za svoj dokumentarni film.

A Čiča je igrao profesionalnu košarku u Srbiji za mlađe kategorije.

Posle ovog filma gledali smo ga i u seriji „Košarkaši“, gde su mnogi mladi glumci počeli svoju karijeru. Tako je Zoran svoju ljubav prema basketu preneo i na male ekrane.

Ali sve je to bilo neplanirano.

„Gluma me nikad nije zanimala. Ja sam malo povučen. Nikad nisam zamišljao da se bavim time. Jedini moj kontakt s glumom pre nego što sam se pojavio u filmu je to što sam živeo pored Fakulteta dramskih umetnosti. Nikad nisam sebe video u tome i samim tim nisam ni zagrizao da napravim nešto više, iako je bilo ljudi koji su zagrizli i pokušali da me uvedu i taj svet, zvali me na kastinge, gde sam ja imao malo averziju da ja kao košarkaš treba da se takmičim sa školovanim glumcima. Ja tu nemam šta da tražim i odlučio sam da se držim košarke, a gluma je samo bila hobi“, kazao je pre par godina u jednom intervjuu.

A gde je danas Zoran Čiča?

View this post on Instagram

A post shared by Zoran Čiča (@chilechorma)

Čiča je danas trener i vlasnik jednog fitnes centra na Vračaru, u koji vole da idu i Miloš Biković, i Jelisaveta Orašanin i Viktor Savić, s kojim je Čiča inače igrao u „Košarkašima“.

View this post on Instagram

A post shared by Zoran Čiča (@chilechorma)

Njegove fotke na društvenim mrežama pokazuju da je fit, da redovno vežba, da voli da skija i borduje…

View this post on Instagram

A post shared by Zoran Čiča (@chilechorma)

U međuvremenu se Zoran i oženio Beograđankom Milenom, koja se posle studija arhitekture zaposlila u jednoj firmi,i postao tata.

View this post on Instagram

A post shared by Zoran Čiča (@chilechorma)

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram