Jelka od tri metra Sonje Maki Lazetić je novogodišnji svemirski brod u kojem muž ima samo jednu ulogu

Skrinsot/Instagram/makilazetic

Zaista izgleda fascinantno.

Bivši fudbaler Nikola Lazetić i njegova supruga Sonja Lazetić žive svoju ljubavnu bajku više od deceniju, a svoju privatnost ljubomorno čuvaju od javnosti.

Velika novogodišnja jelka u njihovoj luksuznoj kući na Avali se podrazumeva, a možete li da zamislite kako izgleda kićenje kad je visoka čak tri metra?

Zavirili smo na Sonjin Instagram feed i videli najnoviji snimak i fotografiju koji upravo to pokazuju.

„Nije lako okititi jelku visoku 3 metra, ali ja nikada ne odustajem“, napisala je Maki u opisu snimka na kojem se može videti ceo proces kićenja ogromne jelke.

Kako bi savladala ovaj izazov, Sonja je morala da se popne na merdevine, a krajnji rezultat je zaista fascinantan, što dokazuju i komentari njenih pratioca. Zanimljivo je da je celu jelku koja izgleda poput nekog impozantnog novogodišnjeg svemirskog broda, Maki okitila sama, a suprug Nikola je simbolično dodao samo jedan ukras – vrh za kraj.

„Čarobno“, „Prelepo“, „Savršenstvo“, samo su neki od komentara ispod snimka i fotografije raskošne jelke.

Da podsetimo, Sonja je do 24. godine rodila troje dece, ćerke Nikolinu i Elenu i sina Andreja, koje je dobila iz prvog braka sa pokojnim suprugom Goranom Marićem Maretom, a brak sa Nikolom doneo je u njen život još jednog dečaka, Nikolinog sina Luku, kojem je Sonja kao druga mama.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram