Jelena Tomašević je izašla na binu, a pogled Ivana Bosiljčića iz publike govori sve o njihovom odnosu

jelena tomašević
Foto: Dusan Milenkovic/ATAImages

Sinoć je na festivalu Beogradsko proleće nastupala i pevačica Jelena Tomašević, a u publici je bio njen suprug Ivan Bosiljčić.

U srpskoj prestonici sinoć je održan festival zabavne i pop muzike Beogradsko proleće, a među učesnicima je bila i Jelena Tomašević. Jelena je odnela pobedu, nakon čega je rekla da je vrlo prijatno iznenađena.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

U publici je bio i njen suprug glumac Ivan Bosiljčić, a fotografi su napravili jedan snimak koji dosta govori o njihovom odnosu.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Ivan je sa ogromnim oduševljenjem i širokim osmehom posmatrao nastup i to je mnogima bilo još jedan dokaz da su oni među najskladnijim parovima na našoj javnoj sceni.

Među komentarima je bio i jedan u kom se kaže da nema ništa lepše od toga da muž posle toliko godina braka tako posmatra svoju suprugu.

Jelena je inače posle pobede istakla da je presrećna zbog nagrade.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

„Tijana Bogićević mi se smejala malopre, nisam znala da je to pobednička nagrada kad sam izašla da je primim… Mislila sam da je to jedna od nagrada koja se dodeljuje. Kad su mi rekli da ponovo otpevam pesmu, bila sam, onako, iznenađena“, rekla je ona.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram