Iza njih su 26 godina braka i dvoje usvojene dece – a svi im prognozirali krah

hju džekmen
Foto: Anthony Behar / ddp USA / Profimedia

Holivudski šarmer Hju Džekmen u braku je sa 13 godina starijom ženom.

Ako postoji holivudska ljubavna priča na koju nije lako ostati imun, to je ona između poznatog glumca Hjua Džekmena i njegove žene Debore Li Fernes.

Njih dvoje su ove godine proslavili 26 godina, a i danas izgledaju srećno i zaljubljeno kao na početku, kada su se upoznali na snimanju kultne australijske TV drame.

Ispostavilo se da je ljubav među njima bila ona na prvi pogled, ali plašili su se da svoja osećanja i pokažu.

U jednom intervjuu Fernesova je priznala da je osetila da je Hju njena srodna duša čim su se upoznali te 1995.

Igrali su zajedno u ostvarenju Corelli, drami u kojoj je Džekmen igrao zatvorenika, a Fernes je igrala zatvorsku psihološkinju.

Ipak, Fernes je kasnije priznala da je donela strogu odluku da te godine ne izlazi ni sa jednim glumcem.

„To je bila moja sveža novogodišnja odluka. Rekla sam sebi – ne izlazim ni sa jednim glumcem, a definitivno ne s mlađim od 30′.“

Ali bio je to Hju Džekmen, kom očigledno nije bilo lako odoleti.

U vreme kada su varnice među njima počele, Fernes je punila 40 godina, dok je Džekman imao 27. Činilo se da je on sve što je ona pokušavala da izbegne, ali jednostavno nije mogla da poništi hemiju među njima.

„Svaki put kada smo imali zajedničku scenu, bilo je neverovatno. Profesionalno, nikada više nisam imao nešto slično“, kazao je Hju o njihovom prvom snimanju.

Fernesova se osećala isto, iako je isticala da u početku nije bila sigurna šta da očekuje.

„Pomislila sam – ko je ovaj tip? Džek Hjuman? Nikada nisam čula za njega. A onda, kada smo stigli na set, sve je pošlo svojim putem.“

Ubrzo su postali najbolji prijatelji. Ipak, Hju je pokušao da je ignoriše iza kamere da ne bi pokrenuo šušanja, svestan da ono što se rađa među njima ne deluje sasvim profesionalno.

Ali nije mu bilo lako. Onda je pozvao 20 ljudi na večeru kod sebe, među kojima je bila i ona. Šarmerski su je pozvao da mu pomogne sa desertom, čiji recept se prenosio generacijama u njegovoj kući.

Čim su ostali sami u kuhinji, priznali su jedno drugom osećanja.

Samo 11 meseci kasnije venčali su se. Bilo je to 11. aprila 1996. godine. I ostali su zajedno zauvek.

Usput im nikako nije bilo lako. U pokušaju da dobiju bebu, proživeli su zajedno više pobačaja i neuspelih pokušaja vantelesne oplodnje. Onda su konačno odlučili da usvoje. Sada su ponosni roditelji dečaka i devojčice, koja ima i meksičke i nemačke krvi.

Danas ova srećan porodica voli da svoje vreme provodi daleko od očiju javnosti. Hju i Debora retko kada dele fotografije na društvenim mrežama, ali Džekman voli da s vremena na vreme podeli neku lepu objavu.

„Danas slavim 26 godina braka sa svojom izvanrednom suprugom. Svaki dan je ispunjen sa toliko smeha i radosti. Deb, ti mi osvetljavaš život. Volim te svim srcem!“, napisao je on povodom godišnjce uz fotografiju njih dvoje zaljubljenih u šetnji plažom.

BONUS VIDEO: Svi frajeri Adrijane Lime

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram