Istina o očijukanju Zdravka Čolića i Doris Dragović

Poznati 08. jun 202209:48 > 11:26
Zdravko Čolić i Doris Dragojević Foto: Vesna Lalić, Ivo Cagalj/PIXSELL

Godinama se spekulisalo da su 'imali nešto'.

O privatnom i ljubavnom životu Zdravka Čolića ne zna se previše, a u medijima je postojalo dosta nagađanja s kim je bio u romantičnom odnosu i lista njegovih potencijalnih bivših ljubavi je duga kao put svile. Kako su ga spajali sa mnogim ženama iz javnog sveta, nakon zajedničke saradnje na njegovom spotu i Doris Dragović je postala predmet šuškanja.

Slavna hrvatska je svoj privatni život oduvek držala daleko od očiju javnosti, ali za nju se pretpostvlja da se zabavljala čak i sa Arkanom, a trenutno se zna samo da je u skladnom braku sa vaterpolistom Marijom Budimirom.

Ipak, njena želja da privatan život zadrži za sebe nije sprečilo medije da šuškaju kako su Doris i Čola ‘imali nešto više’ tokom snimanja spota za pesmu ‘Ti možeš sve’, gde možemo da ih vidimo zajedno.

Zdravko Čolić i Doris Dragović Foto: Printscreen

Zdravko Čolić je samo jednom progovorio na ovu temu i prokomentarisao pomenute spekulacije.

„To je bio šou ‘Ti si mi u krvi’, koji smo snimali u Deliblatskoj peščari i Novom Sadu. Nedavno smo se sreli na zagrebačkoj televiziji, a Doris mi je u šali rekla: ‘Ja sam Ruška, sećaš se?’. Bila je Ruška u istoimenom spotu. Tada je pevala u splitskoj grupi ‘More’. Bila je vrlo zgodna, malo smo očijukali, bilo mi je slatko. Žao mi je što je većina tog materijala izgubljen”, priznao je pevač za jedan domaći medij.

***

Bonus video: Muške simpatije iz mladosti

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram