Velika lepotica: Niggorova supruga je mlađa 14 godina – a ženio se s njom dva puta

Foto: M. M./ATAImages

Svi su pisali da su se venčali dva puta.

Igor Lazić, poznatiji kao Niggor, pojavio se na jednoj beogradskoj zabavi u društvu svoje prelepe supruge.

Suzana je 14 godina mlađa od muzičara i zajedno su jako dugo. Oni su bili u vezi šest godina pre nego što su se venčali 2015. godine.

Foto: Milan Maricic/ATAImages

Mediji su uveliko pisali da se Niggor sa lepom Suzanom oženio dva puta – naime, venčali su se 26. jula 2015. godine, a onda obnovili zavete prošle godine. Međutim, reper je to demantovao.

„Nisam se dva puta oženio. Ja sam uglavnom na Instagramu i nešto i tvitujem, a na Fejsbuk samo šerujem ono sa Instagram i Tvitera… I onda sam jedan dan ušao da vidim status i samo samo promenio onu stavku da sam oženjen , a već sam oženjen 6 godina i sa istom ženom sam 11 godina… I onda ono na Fejbuku je automatski javilo svima da sam se ja oženio i krenuli su da me zovu novinari i ja sam rekao ‘Ljudi, nije to, nego sam ja tamo nešto čačkao'“, ispričao je.

Njihovo venčanje bilo je kao iz bajke – intimno i pored mora.

„Imali smo intimnu proslavu, zapravo večeru za nas dvoje u jednoj konobi u Prčnju uz vino i ribu. Suzana je bila sa mnom 20 dana u Kotoru i zajedno smo uživali u lepotama Boke“, ispričao je muzičar.

Niggor je čak jednom prilikom govorio o borbi para za potomstvo.

„Ko zna šta se dešava, sve je u božjim rukama, nadam se da će nas onaj odozgo pogledati. Iskreno, meni je i vreme, kako kaže moj drugar Saša: ‘Ja kada bih dobio dete, ne bih mu bio tata, nego dedo'“, rekao je medijima ranije.

Govorio je i o razlici od 14 godina između njega i Suzane.

„Četrnaest godina sam stariji od Suzane, ali ta razlika u godinama nikada nam nije predstavljala problem. Mislim da u brak treba ući onda kada se sve kockice slože i kad više nema dilema. Nas dvoje smo živeli zajedno pet-šest godina pre nego što smo jedno drugom rekli ‘da’ i imali smo dovoljno vremena da se upoznamo. Da smo se venčali posle kratkog zabavljanja, što mnogi danas rade, možda sada ne bismo tako dobro funkcionisali“, kazao je Niggor.

„Gledamo da se ne svađamo, mada je to normalna stvar i ponekad dobra, čisto da shvatimo gde grešimo i tako još bolje izgradimo naš odnos“, izjavila je Suzana u retkom intervjuu.

***

BONSU VIDEO: Poznate mame u borbi za starateljstvo nad decom

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram