Isplivao snimak Megan Markl koji dokazuje šta mnogi Britanci misle o njoj

Foto: Avalon.red / Avalon / Profimedia

Na njihovim licima se vidi sve.

Megan Markl je iznenadila sve kad se pojavila u zamku Vindzor zajedno sa svojim suprugom, princom Harijem, kao i princom Vilijamom i Kejt Midlton, nakon čuvenog sukoba između dva kraljevska para.

Vojvotkinju od Saseksa su snimile televizijske kamere kako pozdravlja ljude koji su se okupili da oplakuju kraljicu Elizabetu II.

Uprkos tome što su joj se mnogi obratili i pozdravili je, nekolicina se pobrinula da joj daju do znanja da nije dobrodošla.

Širi se snimak na kojem se vide dve žene su odbile da joj pruže ruku – i čak su se nasmejale jedna drugoj kada je Megan prošla. Treća je čak stavila naočare za sunce i držala telefon u rukama kako bi bila sigurna da je Markl neće pozdraviti.

Vojvotkinja od Saseksa se, međutim, pobrinula da ih ipak pozdravi, jer je nežno dodirnula ruku jedne žene.

Još jedan snimak sa istog događaja je postao viralan – zbog kojeg su se nizale kritike princa Vilijama.

Na snimku se vidi kako se dva para spremaju da napuste publiku ispred zamka Vindzor. Princ Hari se može videti kako vodi svoju ženu do njihovog zajedničkog automobila, pažljivo joj otvara i zatvara vrata, dok Vilijam i Kejt odvojeno ulaze u auto.

Inače, ovo je bio prvi put da su se dva para pojavila zajedno u javnosti od Dana Komonvelta 9. marta, kada je među njima vladala očigledno neprijatna atmosfera. Mediji pišu da je Vilijam uputio poziv svom otuđenom bratu i Markl da se zajedno pojave, što su oni prihvatili.

***

BONUS VIDEO: Jutarnja šetnja kroz Oplenac sa princezom Ljubicom Karađorđević

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram