FOTO Govor tela otkriva zašto su Kejt i Megan nebo i zemlja

Foto: John Rainford / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Samo jedna je buduća kraljica.

Vilijam i Kejt, koji su sada princ i princeza od Velsa, otišli ​​su u Vindzor da obiđu cveće i poklone koji su ostavljeni ispred kapija imanja Berkšir, u znak počasti pokojnoj kraljici koja je umrla u Balmoralu u četvrtak, u 96. godini.

Pridružili su im se princ Hari (37) i Megan Markl (41) – a to je prvi put da su se ova dva para pojavila u javnosti zajedno nakon dve godine. Poslednji put je to bilo 9. marta 2020.

Uprkos tome što su sada ujedinjeni, razlike između parova su nepremostive.

Foto: Maureen McLean / Shutterstock Editorial / Profimedia

Hari i Megan, koji su pre dve godine senzacionalno napustili kraljevske dužnosti kako bi živeli u Kaliforniji, a zatim izneli niz optužbi protiv porodice, držali su se za ruke dok su gledali poklone, a Hari je u jednom trenutku držao ruku na leđima supruge. Stručnjaci za govor tela kažu da žele da se predstave kao običan građanski par, kao što je Megan oduvek želela.

S druge strane, Kejt Midlton i njen suprug Vilijam su se ponašali formalno, u skladu sa protokolom. Nisu se držali za ruke – ako što se ni kralj Čarls III i njegova kraljica supruga Kamila nisu držali za ruke pri ulasku u Bakingemsku palatu.

Uprkos ujedinjenju, Kejt Midlton i Megan Markl ostaju sušte suprotnosti u svom javnom nastupu, a to nisu uspele da sakriju ni ovom prilikom.

Foto: Maureen McLean / Shutterstock Editorial / Profimedia

Stručnjak za govor tela Džudi Džejms primetila je da su parovi veoma malo komunicirali međusobno – a čini se da je Kejt Midlton izbegavala poglede Megan Markl.

Činilo se da su Vilijam i Hari imali kratak razgovor, dok su Kejt i Megan gledale isključivo pravo ispred sebe.

Ponekad se činilo da Kejt stoji malo dalje od grupe.

„Kejt izgleda malo distancirano iako je bliska Vilijamu kada su se parovi malo razišli“, rekla je Džudi.

„Ovde nema znakova opuštenosti ili čak naklonosti, ali činjenica da hodaju zajedno i ponovo komuniciraju je impresivna sama po sebi. To je profesionalan pristup novog princa od Velsa i možda će da probiju led u pogledu govora tela na sahrani“, dodala je.

***

BONUS VIDEO: Kako izgleda buket od 500 evra, Kraljevski aranžman u studiju Probudi se

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram