Isplivala retka fotka žene Zdravka Čolića koju skoro nikad nigde ne viđamo

zdravko čolić žena
Zdravko Čolić Foto: Tamara Marković/Nova.rs

U braku su od 2001. godine.

Jedan od najpopularnijih pevača ovih prostora Zdravko Čolić nosi i titulu miljenika žena, ali njegovo srce već godinama pripada samo jednoj, njegovoj supruzi Aleksandri Čolić.

Upravo je ona Zdravkova najveća podrška, ali u javnosti se retko kada pojavljuje i viđamo je u retkim situacijama. Pevač se jednom prilikom prisetio dana njihovog venčanja i otkrio kako su svi mislili da je u pitanju neka šala.

„Venčali smo se na Prvi maj potpuno spontano, svi su mislili da je skrivena kamera jer je bio praznik. Dugo smo bili u vezi, pa je to bilo ili dža ili bu. Poštovanje i prijateljstvo mora postojati. Veze koje duže traju, za onog ko ih može izgurati, nisu nekad loše, u smislu zajedničkog života“, izjavio je tada Zdravko.

Aleksandra je pak u jednom od svih malobrojnih intervjua za magazin Hello otkrila kako je zavela nekad najvećeg zavodnika na estradi.

„Svaki muškarac voli da neko brine o njemu, mislim da je to bilo presudno“, zaključila je.

Zdravko je jednom prilikom ispričao i kako su se upoznali u Hrvatskoj.

„Upoznali smo se davnih dana u Makarskoj, Aleksandra je studirala u Beogradu, nastavili smo da se viđamo, vremenom smo počeli da se zabavljamo. Osvojila me je jednostavnošću i privrženošću, posvetila mi se, misli o meni, brine. Čovek nekako prepozna osobu koju bi opet rado video, uhvati neku emociju koja bez reči govori da joj je stalo do njega. To ne mogu objasniti jer može pred tobom biti najlepša i najpametnija žena, a da jedva čekaš da odeš od nje. Viša sila određuje zašto su neki ljudi zajedno, a drugi nisu. Sandrina i moja aura su se prepoznale, to je verovatno bilo sasvim dovoljno za ulazak u neku novu dimenziju“, zaključio je pevač, a prenosi story.hr.

Zdravko i Aleksandra su u braku dobili dve ćerke, Laru i Unu, koja svojim objavama na društvenim mrežama izaziva veliku pažnju i sama već broji hiljade obožavalaca i pratilaca s kojima deli trenutke iz svakodnevnog života.

BONUS VIDEO: TOP 10 najlepših devojaka i žena tenisera

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram