Hrabra Nataša Kovačević objavila da čeka drugo dete, a evo šta je za naš podkast rekla o majčinstvu

Nataša Kovačević Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Nataša Kovačević čeka drugo dete, otkrila pol bebe, ali i kako će se zvati.

Stižu lepe vesti iz doma slavne košarkašice Nataša Kovačević Stojaković. Ona i njen supreug čekaju drugo dete, a upravo su otkrili i pol bebe.

Lepe vesti da će drugi put postati mama juče na svom nalogu podelila Nataša Kovačević, nekadašnja reprezentativka Srbije u košarci. Ona je ponovo u drugom stanju, a to je otkrila na društvenim mrežama zajedno sa suprugom Vukom Stojakovićem u simpatičnom snimku.

„Počinje još jedno novo životno poglavlje“, napisala je uz video, i u istoj objavi saopštila ne samo kog je pola beba, već i kako će se zvati: „Strahinja, strpljivo te čekamo“.

Nataša i Vuk imaju ćerku Sofiju, koja je rođena u decembru 2022. godine, a odlučila je da mami i tati pomogne u snimku, pa su nam zajedno otkrili šta kaže utrazvuk. Nema sumnje da se devojčica najviše raduje bratu.

Ova hrabra žena gostovala je u novembru 2023. godine u našem podkstu Mamazjanija, gde je
govorila o izazovima sa prvim detetom, ćerkicom Sofijom, koja ju je uvela u sasvim novi svet.

Podsetimo, proslavljena košarkašica je 2013. doživela tešku saobraćajnu nesreću i tada prestala profesionalno da se bavi sportom, iako nikada nije prekinula svoje veze sa košarkom. Danas je deo tima Košarkaškog saveza Srbije, uspešno vodi Fondaciju „Nataša Kovačević“, ali je pre svega – mama jedne Sofije.

Nataša se, uprkos amputaciji noge, vratila na parket, kasnije je postala i predsednik ženskog košarkaškog kluba Crvena zvezda.

U Mamazjaniji je ispričala šta joj je najteže palo, ali i koji su to najlepši trenuci u životu sa bebom. Nataša, koju znamo kao velikog borca i ženu koja, ni u najmučnijim momentima ne skida osmeh sa lica, priča o tome kako je ćerka Sofija podsetila koliko je važno radovati se sitnicama i da sva deca uče roditelje da zastanu i obrate pažnju na male stvari, koje brzo prođu, a neizmerno nam znače.

Sportistkinja je upoznala ljubav svog života u leto 2021, venćali su se u martu naredne godine, a srećnoj porodici uskoro će se pridružiti još jedan član. Ova vest samo podiže nivo divljenja koje imamo za ovu ženu, a njeno gostovanje u Mamazjaniji pogledajte u BONUS VIDEU:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram