Holivudski šmeker se ženi ljubavnicom zbog koje je razorio porodicu

glumac
Foto: USA TODAY Network / ddp USA / Profimedia

Juan Mekgregor i Meri Elizabet Vinsted navodno će ovih dana stati pred oltar, a prošle godine su u tajnosti dobili prvo zajedničko dete.

Glumac Juan Mekgregor (51) i 13 godina mlađa koleginica Meri Elizabet Vinsted prošle godine su dobili prvo zajedničko dete u tajnosti, a prema pisanju svetskih medija, sada planiraju da stanu i pred oltar.

Venčanje bi navodno trebalo da bude narednih dana. a sudeći po najnovijim paparaco fotkama, par je srećniji nego ikada. Susreli su se s njegovim roditeljima ove nedelje u Los Anđelesu, koji su tamo stigli zbog velikog dana svoga sina.

Ceremonija će se održati u njihovoj vili, a poslednje pripreme su u toku, prenosi Dnevnik.hr.

Juan je 2017. na setu serije „Fargo“ upoznao koleginicu Mary i s njom je imao aferu dok je bio u braku s dizajnerkom Eve Mavrakis. Bivši supružnici u braku su bili od 1995. i dobili su tri ćerke, Klaru, Ester, Anouk i usvojili Jamjan, koja je poreklom iz Mongolije. Mnogima su se činili kao idiličan par, pa su ih iznenadili afera i razvod, a glumac je naljutio svoju suprugu i ćerke, kojima je bilo teško da podnesu da je razorio porodicu.

Juan je i pre par godina šokirao javnost dok je držao govor na jednoj svečanosti. Naime, dobio je Zlatni globus za najboljeg glumca za ulogu u seriji „Fargo“, pa je zahvalio supruzi, deci i – ljubavnici na svemu. Bio je to govor koji je ušao u istoriju.

Inače, i Meri je okončala svoj brak s Rajlijem Sternsom nakon sedam godina zbog Juana.

BONUS VIDEO: Svi frajeri Adrijane Lime

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram