Tajna holivudska veza za koju se saznalo zbog teške nesreće

holivudski par
Foto: Supplied by LMK / Landmark / Profimedia

Dženifer Grej je 80-ih godina bila u tajnoj vezi s Metjuom Broderikom, a za njihovu vezu se saznalo zbog saobraćajne nesreće. Sada je u ona memoarima otkrila brojne detalje iz tog vremena.

Dženifer Grej je postala svetska zvezda nakon što je igrala u hit-filmu „Prljavi ples“. Nekadašnja lepotica u novim je memoarima otkrila brojne detalje iz svog privatnog života.

Između ostalog je priznala da je Madonina pesma „Express yourself“ inspirisana upravo njenim ljubavnim životom. Tačnije, Dženiferin raskid s glumcem Metjuom Broderikom tema je tog hita iz 1989. godine.

Grej i Broderik upoznali su se na setu filma 1985. godine i neko vreme su bili u vezi. Dženifer je u tada bila zvezda u usponu, a ona i Metju su se svojevremeno i verili. Zajedno su proveli četiri godine, a nakon raskida glumica je bila u veti sa Džonijem Depom.

U to je vreme postala i bliska prijateljica s pop-kraljicom.

„Rekla mi je u jednom trenutku da je napisala pesmu „Express yourself“ o mom raskidu s Metjuom. Dok sam bila u vikendici s Džonijem, došla je do nas i pozvala me da sednem u njen auto. Rekla mi je da poslušam pesmu koju je napravila, a o meni je“, napisala je Grej u knjizi, a prenosi Dnevnik.hr.

Za tajnu vezu Dženifer Grej i Merjua Broderika saznalo se 1987. godine nakon što su doživeli saobraćajnu nesreću u Irskoj. U sudaru s drugim automobilom poginulo je dvoje ljudi, a glumica je završila na operaciji leđa. Broderik je vozio, a njihova romansa otkrivena je nakon te nesreće.

Nakon veza s Broderikom i Depom Dženifer se udala za glumca Klarka Grega. Par je zajedno dobio ćerku, a prošle godine su se rastali nakon 19 godina braka.

BONUS VIDEO: Poznate Lepotice i Zveri

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram